3 Tips in huis die bijdragen aan gezellig winters interieur

1/1

De winter komt er weer aan. Dat betekent dus dat het binnenkort weer tijd is om een ​​wisseling te maken van het koele katoen naar de warme wollen texturen. Het huis klaarmaken voor de winterse kou is niet anders dan de manier waarop je jezelf voorbereidt op de kou. Ondanks de lange donkere dagen biedt de wintertijd natuurlijk ook veel gezelligheid. Moving-In geeft je graag 3 tips om jouw huis om te toveren naar een winter interieur die de basis vormt voor een gezellige entourage in huis.

 

1. BRENG VISUELE WARMTE IN HUIS

De winter is koud en daarom moet je jezelf extra verwennen in deze tijd. Door het interieur aan te kleden met zacht, gezellig en comfortabel textiel krijgt het huis een warme uitstraling. Voeg stof en decor toe met wol, schapenvacht of nep bont om het helemaal af te maken. Vul de bank aan met extra kussens waardoor er een visuele warmte in huis ontstaat. Naast dat het huis gezelliger aangekleed is, krijgt het automatisch ook meer comfort. Laat je adviseren door onze experts en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

2. DE ONMISKENBARE WARMTE VAN HOUT

Wanneer je ooit in een mooie houten hut of bungalow bent geweest dan weet je dat hout voor veel warmte kan zorgen. Hout heeft een onmiskenbare natuurlijke warmte en het toevoegen van houten accessoires aan jouw interieur zorgt in de winter voor een uitnodigende uitstraling en een gezellig winter interieur. Zeker voor de feestdagen! Een nieuwe houten kast, een stijlvolle nieuwe eettafel of zelfs een eenvoudige salontafel van hout zouden al voldoende moeten zijn om het interieur meer warmte te geven. 

 

3. DE GEZELLIGHEID VAN EEN OPEN HAARD EN GEUR VAN KAARSEN

Iets wat eigenlijk nooit mag ontbreken om de gezellige winter sfeer in huis te halen is natuurlijk de open haard. Niets brengt zoveel warmte en sfeer in huis als het geluid van knisperend hout en het aanblik van de warme kleuren van het vuur. De gloed vult de kamer met een uitstraling die de winter nog specialer maakt. Of het nou een besneeuwde kerstochtend is of een leuk nieuwjaarsfeest, al die herinneringen en gezellige momenten zouden niet compleet zijn zonder de warmte van een open haard. Een natuurstenen schouw ziet er prachtig uit, maar een strakke, moderne schouw klaart de klus ook met eigentijdse stijl! 

Omdat niet iedereen een open haard heeft zijn kaarsen uitstekende vervangers. Met mooie kaarsen breng je toch nog een beetje de sfeer in het huis van een open haard. Ook met een look-a-like open haard, die je tegenwoordig bijna overal wel kunt kopen, creëer je dit knusse effect. Zet ze bijvoorbeeld in de vensterbank en op de eetkamertafel in mooie kaarsenhouders.

 

CREËER EEN WINTER INTERIEUR MET MOVING-IN

Het huis helemaal klaar maken voor de winter begint bij Moving-In. Naast de bovenstaande handige tips beschikken wij over veel meer mogelijkheden om een winters interieur te creëren. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor het verhuren van meubels, zowel zakelijk als particulier. Onze experts kunnen je op elk gebied van interieur en wooninrichting adviseren en samen met hen bekijkt je de mogelijkheden op het gebied van wooninrichting. 

Ben je klaar om jouw woning om te toveren naar een lekker warm winters interieur en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of laat je inspireren door onze experts.

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

Top 3 mooiste woonstijlen voor het inrichten van je huis

Top 3 mooiste woonstijlen voor het inrichten van je huis

Top 3 mooiste woonstijlen voor het inrichten van je huis

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.