Artikel Financieel Dagblad

Moving-In in het Financieel Dagblad

In Tegenslag van het Financieel dagblad vertellen ondernemers, bestuurders, politici en kunstenaars over de dieptepunten in hun loopbaan en hoe zij die te boven kwamen. De oprichter van Moving-In Ruben Oraile is hier ook voor geïnterviewd.

Hierin vertelt Oraile dat hij zijn medewerkers eindeloos veel vertrouwen gaf. Tot een van hen op één dag twee ongelukken veroorzaakt! Ruben werkt graag samen met jongens met een rafelrandje en dan zijn er natuurlijk af en toe problemen. Het tweede ongeluk was tegen een Porsche Cayenne. Bij het invullen van het schadeformulier van het ongeluk kon de medewerker zijn rijbewijs niet laten zien. De vader van de medewerker gaf aan dat de medewerker helemaal geen rijbewijs had. Oraile vertelde hier het volgende over ‘Dat ik voor de schade opdraaide, was te verdragen. Maar dat hij ons had voorgelogen deed veel pijn.’ Hierdoor heeft hij moeten nadenken over het aanpassen van zijn managementstijl. Het artikel omschrijft wat er precies is gebeurd en hoe Oraile hierop heeft gereageerd. Het gehele artikel kunt u lezen op de foto hieronder.

Vlog #3

Luxe woning inrichten voor Urban Interest

Vlog #3

Luxe woning inrichten voor Urban Interest

Vlog #3

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.