Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

1/1

Duurzaamheid, je kunt er niet meer omheen. Kiezen voor duurzaam is belangrijk. Heel belangrijk. Ook in je interieur kun je nu kiezen voor een duurzame inrichting en Moving-In kan je hierbij helpen. Wij kunnen jouw huis duurzaam inrichten met ons circulaire meubilair. Naast circulair, zijn onze meubels ook gemaakt van duurzame materialen. Onze premium stijl Back to Nature is bijvoorbeeld heel tof. Binnen deze stijl zijn de items gemaakt van mangohout. Een mooi voorbeeld van hoe wij onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Niet alleen houden we rekening met het milieu door een duurzamere inrichting te leveren, ook op ons kantoor zijn wij hier bewust mee bezig. Zo transformeren wij niet langer inzetbare items om tot items die nog van nut kunnen zijn op kantoor. Een voorbeeld hiervan is een stapelbed dat nu in onze meeting room hangt als lamp! Wil jij ook bewustere keuzes maken op gebied van duurzaamheid? Lees dan snel verder!

Duurzame inrichting uitzoeken

Oké, je bent zover en wil je interieur aanpassen en overstappen naar een duurzamere inrichting. Maar hoe? Dit kan op heel veel verschillende manieren. Wil je liever eerst klein beginnen? Dat kan. Of wil je juist gelijk groot beginnen en stappen maken? Ook dat is een optie!

Je kunt bijvoorbeeld klein beginnen door je huis schoon te maken op een milieuvriendelijke manier. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en gebruik microvezeldoekjes tijdens het schoonmaken. Hierbij heb je in principe geen schoonmaakmiddelen nodig, dus dit is een stuk duurzamer! Wil je toch iets gebruiken? Schoonmaakazijn is je beste vriend.

Ook kun je jouw standaard lampen inwisselen voor LED lampen. Deze lampen zijn wel wat duurder in de aankoop dan standaard lampen maar zijn ook tien keer zuiniger, gaan langer mee én ze verbruiken minder Watt. Na een tijdje zou je met een led lamp dus goedkoper uit zijn dan met een standaard lamp.

Als je het groter wil aanpakken, kun je kijken naar een duurzaam interieur. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van vintage meubels in je woning. Hoe cool is dat? Het feit dat je meubels een tweede kans geeft, is dan ook een groot pluspunt. Je kunt natuurlijk ook kijken naar tafels van duurzaam materiaal of gerecyclede materialen voor in je woning. Wist jij bijvoorbeeld dat eikenhout ook een ontzettend sterk en duurzaam houtsoort is? Deze houtsoort kan wel meer dan 15 jaar meegaan.

Een duurzame inrichting zonder zorgen

Dankzij onze circulaire woninginrichting, kunnen wij bij Moving-In een duurzame inrichting garanderen. Dit betekent dat de meubels die geplaatst worden, meerdere keren gebruikt gaan worden. Natuurlijk worden deze meubels nadat ze terug zijn gekomen eerst professioneel gereinigd, zodat ze weer lekker schoon en fris  zijn en het meubilair mooi blijft voor het hergebruiken. De reiniging zorgt ook voor een langere levensduur van de meubelen.

Het huren van meubels is een stuk duurzamer dan het kopen van meubels. Dit is voornamelijk het geval voor mensen en groepen die tijdelijk meubels nodig hebben. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een huurcontract, wordt alles voor je geregeld en opgehaald na de huurperiode. Wanneer je koopt moet je hier zelf voor zorgen. Het kan dan zo zijn dat je meubilair op straat belandt, wat slecht is voor het milieu. Dit tegengaan is dan ook een van de redenen dat wij zo trots zijn op het beschikbaar stellen van een duurzame inrichting.

Moving-In voor jouw duurzame inrichting

Onze missie? Wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair inrichten. Dit willen wij met duurzame keuzes en een duurzame inrichting realiseren. In de afgelopen jaren hebben wij hier al hard aan gewerkt met een circulaire inrichting. Door onze meubels te hergebruiken houden we rekening met het milieu. Deze duurzaamheid willen wij ook in anderen producten en diensten laten zien binnen Moving-In, om zo te blijven verduurzamen. Zo willen wij ons wagenpark in 2027 volledig elektrisch en circulair maken. Ook willen we elk kwartaal één product vervangen voor een cradle-to-cradle variant.

Sta jij achter de duurzame keuzes die Moving-In maakt en heb je een mooie opdracht voor ons liggen? Bespreek de mogelijkheden met één van onze collega’s!

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.