Meet the (marketing)team!

1/1

Wij introduceren een nieuw onderdeel binnen onze blog, namelijk: meet the team! In deze nieuwe reeks blog stellen wij per blog een aantal collega’s voor. Deze keer is de beurt aan het marketingteam. Het marketingteam binnen Moving-In bestaat nog niet zo heel lang. Wil je erachter te komen wie er in het marketingteam zit en wie verantwoordelijk is voor onze marketinguitingen? Lees snel verder!

 

Marketingmanager Evelien 🔥

Wat is jouw functie binnen het marketingteam van Moving-In?

Dagelijks probeer ik alles in goede banen te leiden. Met dit team is dat fantastisch om te doen. Maar echt. ‘Enthousiasme’ is my middle name en dit gebruik ik zéker iedere dag om het team te motiveren, te inspireren but most of all: dat iedereen daardoor het beste uit zichzelf haalt om samen de volgende stappen te zetten. Door mijn ervaring uit het Projectteam, kan ik tot in de puntjes de wensen van onze klanten vertalen in marketingactiviteiten. Zet mij samen met een groep van young professionals en je hebt een ijzersterk team!

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het allerleukste vind ik de creativiteit en vrijheid om iets nieuws te ontwikkelen. Dat een klein idee een campagne wordt met als resultaat: grote impact. Hoe megacool is dat?! Het mooiste is dan ook om te zien hoe het team zich ontwikkelt, de verantwoordelijkheid neemt en we samen mooie resultaten behalen. Naast het creatieve aspect, vind ik ook de samenwerking met het team ontzettend leuk. Hierdoor word ik dagelijks echt een bal van energie! Samen bouwen. Samen mooie dingen bedenken. Samen groeien. Hoe cool?

We zijn nog een megajong team. Niet iedereen is megajong: sst. Daar hebben we het verder niet over, hè? Ik zie zoveel potentie en het is zó tof om te zien hoe iedereen zichzelf ontwikkelt en initiatief neemt. Als ik terugkijk naar de afgelopen maanden, ben ik super trots op de strijders binnen dit team. Chapeau!

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

Tijd met mijn gezinnetje doorbrengen. Ja, dat doe ik het liefst in mijn vrije tijd. Een cliché. I know. Maar wel de waarheid. Dit vind ik zó waardevol en daar kan ik ook echt van genieten. Ik heb een hele grappige, eigenwijze maar vooral een hele lieve dochter van 4,5 jaar oud. En guess what?! De volgende is onderweg. Naast mama zijn, doe ik natuurlijk ook echt wel andere dingen. Ik hou ervan om regelmatig ons interieur te veranderen. Tot irritatie van mijn vriend. Je kent het wel. Het is toch heerlijk om een nieuw kleurtje of behang op de muren te doen? Vergeet de nieuwe, bijpassende accessoires niet haha.

 

Marketing afstudeerder Ramon 💁🏼‍♂️

Wat is jouw functie binnen het marketingteam van Moving-In?

Als afstudeerder doe ik niet alleen onderzoek, ik ben ook werkzaam in het marketingteam van Moving-In. Dit doe ik in de functie van allround online marketeer. Mijn taken bestaan onder andere uit zoekmachine optimalisatie, online advertising, content creatie, branding en nog veel meer ander leuke marketing gerelateerde werkzaamheden.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het leukste aan het werken bij Moving-In is dat ik heel afwisselend werk doe en veel ruimte krijg voor creatieve ideeën. Dat houdt mijn werkdag interessant en leuk. We werken in een jong team waardoor het sociaal ook goed klikt met elkaar. Dit bevordert de werksfeer maar ook de creatieve ideeën waarmee we elkaar goed aanvullen en tot mooie resultaten komen.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten en ga ik graag naar festivals (vooral nu het weer kan). Daarnaast ben ik nu een paar maanden bezig met het verzamelen van lp’s. Dit is een verslavende maar wel een héle leuke hobby. Het vinden van een lang gezochte parel is echt geweldig!

 

Marketing afstudeerder Amber 🎓

Wat is jouw functie binnen het marketingteam van Moving-In?

Tijdens mijn afstudeerstage bij Moving-In ben ik niet alleen fanatiek bezig met het uitvoeren van mijn onderzoek voor mijn diploma. Ik ben ook onderdeel van het marketingteam. Binnen het team ben ik verantwoordelijk van voornamelijk het maken en schrijven van content. Zowel op social media, de website en interne berichten.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het leuke aan mijn stage bij Moving-In vind ik de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid die je hier krijgt. Hierdoor voel je, je betrokken en een echte collega. Daarnaast zorgt het jonge team voor gezelligheid. Ook binnen het marketingteam wordt er goed samengewerkt en bereiken we mooie doelen en ontwikkelen we leuke acties.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig te terrassen en speel ik tennis. Bij beide natuurlijk met een hapje en een drankje.

 

In-house designer Augiaz 💪🏽

Wat is jouw functie binnen het marketingteam van Moving-In?

Ik ben de enige echte in-house designer bij Moving-In. Zie je op onze socials of onze website iets cools voorbijkomen? Dan ben ik de man die het ontworpen en gecreëerd heeft. Dus eigenlijk alles wat vormgegeven kan worden, gaat eerst langs mij heen. Van het ontwerpen van bussen tot het opmaken van socialposts en het ontwerpen van ons huidige pand. Maar natuurlijk ook het design van onze eigen app.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Het leukst vind ik dat ik de mogelijkheid krijg om out of the box te denken. Niets is te gek. Alles is mogelijk. De wereld ligt aan onze voeten. Ik kan gewoon zeggen: we gaan het helemaal anders doen. Die vrijheid is heel tof. Tenslotte vind ik het heel leuk dat mijn functie zo breed en divers is. Net zoals ikzelf ben, toch haha.

Ik vind het een leuk, gezellig maar ook echt een inspirerend team! We hebben allemaal een visie. Onze ogen staan dezelfde kant op. Het is heel tof om naast deze mensen te werken. We dagen elkaar uit om tot het beste resultaat possible te komen.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

Ik ga graag naar de sportschool. Zelfs voordat ik ga werken. 06.00 stipt zie je me al zweten. Om mezelf conditioneel fit te houden, loop ik ook hard. Wanneer ik hiervan moet bijkomen, chill ik lekker op de bank. Een goede film. Een spannende serie. Yes. Ook geniet ik van mijn familie en om te chillen met vrienden.

 

Content guru Rebecca 🧘🏽‍♀️

Wat is jouw functie binnen het marketingteam van Moving-In?

De titel spreekt voor zich: ik ben de content guru van Moving-In. Soms wordt de term ‘taalnazi’ naar m’n hoofd gegooid. Love it. Dus schrijven met een rode pen? Kom maar door! Ik redigeer teksten. Ik geef de final check aan alle content die we online plaatsen. Daarnaast schrijf ik blogs en nieuwsbrieven. Ook herschrijf ik content. Hoe? Ik gooi er een sausje overheen en tover saaie of formele teksten om tot parels van teksten. Het belangrijkste is dat ik ervoor zorg dat de tekst aansluit bij de juiste doelgroep en de tone of voice van Moving-In.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het leukste vind ik toch wel het bedenken en creëren van toffe content voor de verschillende kanalen en doelgroepen. Schrijven kan vaak een lastig proces zijn. Denk je iets tofs te hebben geschreven … en voordat je het weet zit je vinger alweer op de backspace knop. Dus vaak schijf ik iets en vervolgens verwijder ik het weer of herschrijf het. Maar uiteindelijk ontpopt er dan toch de vlinder. De afwisseling in dit proces én vooral het eindresultaat, vind ik het leukst!

Het bevalt me goed binnen dit team van creatievelingen. Het is een leuke mix van verschillende personen en op de een of andere manier klikt het lekker! Iedereen levert waardevolle en creatieve input en dit resulteert zich in héle mooie dingen.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

In mijn vrije tijd ben ik sinds kort een ware Picasso. Ik vind het megaleuk om te schilderen. Daarnaast speel ik voetbal. Houd van wandelen. Series bingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

3 Tips in huis die bijdragen aan gezellig winters interieur

3 Tips in huis die bijdragen aan gezellig winters interieur

3 Tips in huis die bijdragen aan gezellig winters interieur

Artikel Tubantia

Moving-In in Tubantia

Artikel Tubantia

Moving-In in Tubantia

Artikel Tubantia

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.