Meubels huren bij Moving-In

1/1

Je kunt je huis op tal van verschillende manieren inrichtten. Bij elk thema gebruik je ander meubilair om zo de bijbehorende sfeer te creëren. Wanneer je bijvoorbeeld niet vast wilt houden aan één interieur is het tijdelijk huren van meubels een mooie uitkomst. Bij Moving-In kun je meubels huren die het best passen bij de stijl waar jij voor wilt gaan. Moving-In biedt ook verschillende interieurstijlen aan, met bijpassend meubilair. Benieuwd naar welke stijlen wij aanbieden en de voordelen van huren? Lees dan snel verder!

 

Een volledige inrichting huren

Wanneer zou je een volledige inrichting huren? Eigenlijk is de vraag wanneer niet. In andere landen is meubelverhuur al erg populair en ook in Nederland maakt het een inhaalslag. Het is bijvoorbeeld de perfecte oplossing wanneer je regelmatig van interieurstijl wilt wisselen. Meubels huren is dan vaak voordeliger, duurzamer en makkelijker. Wanneer je huurt, wordt al het meubilair in één keer geleverd en opgehaald wanneer je het w eer tijd vindt voor een nieuw interieur. Je kunt zo vaak wisselen van meubels als je zelf wilt!

 

Inrichting voor een tijdelijke woning

Meubels huren wanneer je vaak van inrichting wil veranderen is een optie, maar ook wanneer je ergens tijdelijk woont. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je een diplomaat, expat of voetballer bent. Meubels huren is ook een duurzamere optie dan meubels kopen in dat geval. Daarnaast wordt bij het huren van meubilair ook voor alles gezorgd. Alles wat je nodig hebt in een woning wordt in één keer geleverd, van de stoelen tot het bestek! De inrichting kan volledig worden afgestemd op jouw wensen! Als jij bijvoorbeeld een heel natuurlijk interieur in jouw huis wilt, wordt daarvoor gezorgd. Daarbij kan bijvoorbeeld een houten tafel worden geleverd om het een natuurlijke sfeer te geven. Wij zorgen ervoor dat jouw inrichting een geheel wordt, zodat de tijdelijke woning echt als thuis aanvoelt.

 

Meubels huren bij Moving-In

Meubels huren voor jouw woning, bij Moving-In, betekent een volledige ontzorging voor jou! Wij ontfermen ons over een volledige wooninrichting voor iedereen. Bij ons kun je voor een kortere periode, maar ook voor een langere periode meubels huren. Dankzij onze verschillende pakketten kunnen wij ook rekening houden met elk budget. Alles is mogelijk!

Dankzij ons brede assortiment hebben wij vele opties voor onze klanten en bieden wij verschillende stijlen aan. Zo heb je bij de comfortpakketten de opties voor levay, malpera en levay light. Wanneer je liever een luxere mogelijkheid wilt bieden we de opties urban chique, modern living en back to nature. Je kunt je pakket ook helemaal zelf samenstellen. Wanneer jij bijvoorbeeld geen slaapkamerinrichting wilt kun je dit aangeven. Wij passen ons daarop aan. Er staat niks vast.

Met ons team bieden wij maatwerk aan iedereen die hier behoefte aan heeft, zodat we van elke opdracht een mooi project kunnen maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de verschillende meubelpakketten en kijk welke bij jouw behoefte past. Voor iedereen die er nog niet uit is: ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem gerust telefonisch contact met ons op.

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

Besparen op je inboedel

Besparen op je inboedel

Besparen op je inboedel

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.