Meubelverhuur zonder zorgen

1/1

Wanneer je denkt aan een woning, denk je al snel aan de inrichting. Zonder meubels mist de woning de beleving die je zoekt. Gelukkig biedt meubelverhuur in deze situatie de perfecte oplossing! Maar wanneer kies je nou eigenlijk voor tijdelijk meubilair? Redenen genoeg:

  • Een project runnen is al druk genoeg. Hoe heerlijk zou het zijn om de volledige inrichting uit handen te geven en neer te leggen bij een professionele partij. Eén zorg minder!
  • Een tijdelijk thuis creëren, waarbij je de gehuurde meubels na gebruik gewoon weer inlevert. Dit bespaart jezelf een hoop gedoe. En het recyclen van meubels is ook nog eens een groene keuze!
  • Het is zonde om een hele inboedel te kopen, om het vervolgens weer te moeten verkopen wanneer je een woning hebt verkocht.

Of je er nou voor kiest om een woning te verkopen of te verhuren, bij Moving-In is alles mogelijk. Wij helpen je zelfs met de complete styling. Benieuwd naar waar wij jou nog meer mee kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Tijdelijke inrichting: huren zonder zorgen

Van het inrichten van recreatiewoningen tot een tijdelijke kantoorinrichting, Moving-In biedt de oplossing. Grote projecten brengen veel regelwerk met zich mee. Door de projectinrichting uit handen te geven kun jij je focussen op andere zaken. Als je voor de service van Moving-in kiest hebt je maar één vast contactpersoon die je gedurende het hele project begeleidt en ook bereikbaar blijft na de oplevering. Want op de door onze specialisten geleverde inrichtingen behoudt je levenslange service. Levenslang? Ja echt. Je blijft bij ons terecht kunnen voor nazorg, onderhoud en nabestellingen.

Moving-In is de one-stop-shop waar je niet alleen voor de meubilering van je project terecht kan, maar ook voor vloeren, schilderwerk en raambekleding. Alles om jouw wensen en doelen helder, efficiënt en met gemak te vertalen in een passend interieur, voor elk project.

Meer weten over wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Klik!

Al tientallen jaren is het in verschillende landen gebruikelijk voor bedrijven om meubels te huren. Steeds meer mensen, zo ook particulieren, komen erachter dat dit niet alleen een voordeligere oplossing is dan vele alternatieven, maar ook wordt ontdekt dat het ontzettend gemakkelijk is. Door het huren van meubels, met de bijbehorende flexibele huurperiodes en de lage tarieven, wordt je als zowel particulier als bedrijf compleet ontzorgt op het gebied van woninginrichting.

Meubelverhuur, de perfecte oplossing voor:

Een tijdelijke inrichting helpt niet alleen bij het verkopen van een woning, maar ook bij het verhuren van een woning. Een gemeubileerde woning is makkelijk om te verhuren. Je kunt bijvoorbeeld verkoopstyling gebruiken om potentiële huurders aan te spreken. Met tijdelijk meubilair laat je de mogelijkheden van de verschillende ruimtes zien. Als verhuurmakelaar zet je op deze manier net een stapje extra. Meubelverhuur biedt dus ook hier de perfecte oplossing. Niet alleen voor makelaars is meubelverhuur interessant, ook voor anderen:

  • Ben jij een expat en zit je niet te wachten op een hoop regelwerk voor de verhuizing en inrichting?
  • Of bezoek jij als diplomaat Nederland als diplomaat en ben je op zoek naar de perfecte tijdelijke woning?
  • Heb je eindelijk de sleutels van jouw nieuwe huis, maar moet je nu nog wachten op de levering van jouw meubels en heb je tijdelijk meubels nodig?
  • Of zoek jij als manager zo snel mogelijk een stijlvolle en comfortabele ingerichte woning voor jouw nieuwe stervoetballer?

Ook dan is het antwoord; meubelverhuur bij Moving-In! Wij denken graag met al onze klanten mee in de wensen en behoeften voor een volledige ontzorging. Het enige wat jij hoeft te doen is het vinden van een woonruimte. Wij bij Moving-In zorgen ervoor dat jouw woning vervolgens tot in de puntjes verzorgd klaarstaat.

Bekijk alle mogelijkheden voor meubelverhuur hier!

Leegstaande woning verkopen?

Je gaat verhuizen? Spannend! Wij kunnen ons voorstellen dat je jouw woning zo snel mogelijk wilt verkopen. Maar, hoe pak je dit het beste aan? Je hebt al een makelaar gevonden, top! Nu komt het inrichten van de woning. Bij een woning zonder meubilair is het namelijk moeilijk voor potentiële kopers om een inschatting te maken van de ruimtes. Het huren van een tijdelijk interieur brengt dan ook vele voordelen met zich mee.

  • Door de juiste inrichting wordt het vele malen makkelijker om de verschillende ruimtes in te schatten;
  • De woning verkoopt sneller en tegen een hogere prijs;
  • En met het omtoveren van je woning tot een levend plaatje onderscheid jij je ook nog eens op de woningmarkt, wie wil dat nou niet!

Bij Moving-In hebben we oog voor detail en helpen we je graag met de verkoopstyling van jouw woning. Zo zorgen wij niet alleen voor een dienst, maar creëren we met onze dienstverlening een fijne sfeer in jouw woning.

Meer weten? Klik hier!

Meubels huren van Moving-In

Meubelverhuur bij Moving-In is meer dan alleen meubelverhuur. Wij zetten graag dat stapje extra. Met een breed assortiment, waar de juiste smaak altijd wel tussen zit, kunnen wij voldoen aan al jouw wensen. Wij leveren de gekozen meubels, monteren en plaatsen de meubels en nemen de complete styling voor je uit handen. Met onze flexibele huurperiodes bepaal je helemaal zelf voor hoe lang de meubels in de woning staan.

Kies je voor Moving-In? Dan kies je voor meubelverhuur zonder zorgen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem snel contact met ons op!

Meubels leasen: hoe werkt dat?

Meubels leasen: hoe werkt dat?

Meubels leasen: hoe werkt dat?

Duurzaamheid is (g)een keuze

Duurzaamheid is (g)een keuze

Duurzaamheid is (g)een keuze

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.