Top 3 mooiste woonstijlen voor het inrichten van je huis

1/1

Bij Moving-In kun je terecht voor de inrichting van je huis. Wij bieden opties voor alle wensen en budgetten. Kortom de perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar tijdelijk meubilair. Wij hebben drie premium stijlen, zodat iedereen een passend interieur kan vinden voor zijn of haar thuis. Wil je meer weten over onze premium-stijlen? Lees dan snel verder!

Urban Chique

Urban chique is een populaire woonstijl als het gaat om luxe. Kenmerkend aan deze woonstijl is het stoere, maar chique gevoel dat de meubels een kamer weten te geven. Dit gevoel wordt bereikt door warme materialen te gebruiken. Denk hierbij aan een velvet-stof voor de banken en stoelen. Naast dat het een warme uitstraling geeft, voelt het ook lekker zacht aan. Er wordt ook gebruik gemaakt van mangohout en industrieel hout om deze interieurstijl ook een stoere vibe te geven.

“Houd je van chique, stijl en mag het er allemaal wel wat luxe uitzien? Dan is Urban Chique de perfecte match!” - Vanessa (Styliste bij Moving-In)

Modern Living

Modern living is, zoals de naam al zegt, een moderne woonstijl. Een moderne woninginrichting wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt dankzij de strakke lijnen en materialen die worden gebruikt. Veel van de meubels zijn gemaakt van hout en staal. De kleur van deze materialen zullen ook rust geven in de ruimte van de woning. Typische kleuren die je terugziet zijn dan ook bruin, zwart, grijs en (créme)wit.

Leuk feitje: De stof van de bank die wij deze stijl gebruiken is volledig gemaakt van gerecyclede RPET flessen! Hartstikke duurzaam dus. Meer lezen over hoe wij duurzaam te werk gaan? Neem eens een kijkje op onze impactpagina.

"Liever modern en strak, dan is dit een uitstekende keuze!" - Vanessa (Styliste bij Moving-In)

Back to Nature

De laatste premium stijl die we bij Moving-In aanbieden is  Back To Nature. Een natuurlijk interieur. Wat dit inhoudt is dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame en ecologische materialen voor het meubilair. Ben jij bijvoorbeeld al bekend met mangohout? Dit is een duurzame houtsoort. De boom wordt gekapt wanneer het bijna geen mango’s produceert. Vervolgens krijgt de boom dus een tweede leven in jouw woonkamer! Daarnaast is elke tafel van mangohout uniek, omdat elke boom ook uniek is. Dit hout in combinatie met de materialen staal, velvet en bamboe maakt dit een duurzame keuze voor een woninginrichting. Dat niet alleen, het ziet er ook nog eens mooi uit.

“Met duurzaam zit je altijd goed, het is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend mooi! Geen reden om niet voor deze stijl te kiezen!” - Vanessa (Styliste bij Moving-In)

Meubels huren bij Moving-In

Wanneer kiest voor meubels huren bij Moving-In kies je voor maatwerk. Onze professionele medewerkers ontzorgen jou voor de volle 100%. Dankzij ons brede assortiment hebben wij voor iedereen iets passends. Ga jij voor een van onze premium stijlen ? Als je het nog niet weet is onze styliste er ook altijd om advies te vragen!

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.