Wat is verkoopstyling?

1/1

Verkoopstyling betekent simpelweg het verkoopklaar maken van een (leegstaande) woning, vaak door een verkoopstylist in opdracht van een makelaar. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de inrichting om een zo goed mogelijke indruk te wekken bij een potentiële koper en een snelle verkoop te bevorderen. Het investeren in een verkoopstylist kent een grote meerwaarde.

Bij het verkopen van een huis is de eerste indruk vaak belangrijk. Dit is in veel gevallen een foto van het betreffende huis. Potentiële kopers moeten er dan ook hun droomhuis in kunnen herkennen. Het draait allemaal om pure verleiding. Dat effect bereik je met verkoopstyling. Slimme aanpassingen zorgen ervoor dat moeilijk verkoopbare woningen verkoopbaar worden en dat gewone woningen vaak voor een hogere verkoopprijs worden verkocht.

Ga je binnenkort jouw huis verkopen of staat jouw huis te koop maar kom je er nog niet vanaf? Wij helpen je graag middels de juiste verkoopstyling. Moving-In is dé specialist op het gebied van verkoopstyling.

Hoe gaan wij te werk?

Ons doel is dat je het huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkoopt. Dit doen we door naar de woning te kijken met de ogen van een potentiële koper. Door aanpassingen te doen in styling en inrichting proberen wij potentiële kopers het gevoel te geven dat ze thuiskomen in hun toekomstige woning. Dat doen wij voor een groot deel met de meubels en accessoires die er al zijn. Daarnaast plaatsen wij ook onze eigen meubels in woningen om het interieur meer sfeer te geven. Zo worden de woningen altijd goed gepresenteerd.

Bij Moving-In zetten we onze verkoopstyling in voor 3 partijen, namelijk:

 

Modelwoningen voor makelaars

Ben je op zoek naar een partij die één of meerdere modelwoningen kan inrichten? Onze stylistes hebben de juiste kennis en ervaring in huis om de unieke punten van een woning te presenteren en te benadrukken. Laat de woninginrichting door ons verzorgen zodat je eigen mensen worden ontlast. Makelaars en woningcorporaties kunnen bij ons niet alleen terecht voor meubelverhuur, maar zijn bij ons ook aan het juiste adres voor vloerafwerking, raambekleding en sauswerk. Verkoopstyling van a tot en met z dus!

 

Meubelverhuur voor stylistes

Ben je een verkoopstylist(e) en op zoek naar betaalbare meubels om te huren? Bij Moving-In kunnen wij dit voor je realiseren! Zonder hoge investeringen kun je snel het interieur van een woning een volledig nieuwe look geven met de meubels van Moving-In. Jij bepaalt wat er geleverd moeten worden en wij regelen de rest. Op deze manier wordt je ontzorgt op het gebied van logistiek, opslag en mankracht. En dat alles onder je eigen naam.

 

Meubelverhuur voor particulieren

Wanneer je veel moeite hebt om je woning te verkopen of wanneer je simpelweg de woning snel wil verkopen, dan kun je het beste Moving-In inschakelen. Wij zorgen voor een mooie presentatie van het huis zodat de unieke eigenschappen beter naar voren komen. Een woning verkoopt eenmaal sneller wanneer deze met de juiste meubels en stijl is ingericht. Dankzij ons brede assortiment en onze grote voorraad meubels kunnen wij op korte termijn uw woning volledig verkoop klaar maken!

 

Voordelen van verkoopstyling

Het inzetten van verkoopstyling heeft meerdere voordelen en is het waard om te investeren in een betere woningpresentatie. Uit onderzoek is gebleken dat gestileerde woningen sneller verkopen en tot 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. De kosten van verkoopstyling kun je dan ook snel en makkelijk terug verdienen. Moving-In meubelverhuur is dé specialist als het gaat om het inrichten van woningen voor een versnelde verkoop. Omdat wij over een breed assortiment beschikken kan elke woning door ons volledig verkoop klaar gemaakt worden.

De verkoopstylisten van Moving-In hebben jarenlang ervaring en kunnen iedere woning zo inrichten dat elk interieur een volledige nieuwe look krijgt. De afgelopen jaren hebben wij diverse woningen mogen stylen met als doel deze sneller te verkopen. Hierbij zaten ook veel woningen die al een enige tijd te koop stonden en daardoor sneller verkocht zijn. Onze stylisten hebben een oog voor detail en kunnen met paar kleine aanpassingen het complete aanzicht van een interieur veranderen.

Wil je een woning laten inrichten, meubels huren of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

Meubelverhuur zonder zorgen

Meubelverhuur zonder zorgen

Meubelverhuur zonder zorgen

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.