Expat housing Amsterdam

Complete woninginrichting

Expat housing Amsterdam | Moving-In

Het komt in Nederland regelmatig voor dat expats op zoek zijn naar een tijdelijke woning. Expat housing is ook wel expats voorzien in een woning. Bij Moving-In helpen wij graag verder bij expat housing in Amsterdam. Wij kunnen expat woningen voorzien van een complete inrichting, zo kunnen expats zich, voor de tijd dat ze hier moeten zijn, thuis voelen. Een tijdelijke woning voorzien van een compleet interieur is nog nooit zo makkelijk geweest. De specialisten van Moving-In staan voor u klaar op het gebied van meubelverhuur en projectinrichting.

Vaak verblijven expats voor een tijdelijke periode in Nederland om hier te komen werken. Het is van belang dat er bij expat housing in Amsterdam wordt gekeken naar een compleet, comfortabel en functioneel interieur die de woning direct leefbaar maakt. Bij Moving-In kunt u diverse meubels huren, maar ook witgoed, een televisie en meer om een expat woning compleet te maken.

Complete ontzorging voor expat housing in Amsterdam

Bij Moving-In bieden we complete woninginrichting voor expat housing in Amsterdam, dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bent u als expat op zoek naar een tijdelijk interieur voor uw tijdelijke woning? Dan zit u bij ons goed. Ook als u als bedrijf op zoek bent naar meubelverhuur voor woningen voor tijdelijk personeel bent u bij Moving-In aan het juiste adres. U kunt bij ons voor ieder budget meubels huren en wij zorgen ervoor dat deze voor expats binnen enkele dagen al worden geleverd. Naast het leveren van de meubels, helpen wij u ook bij het samenstellen van het interieur en u kunt bij ons ook rekenen op een uitstekende service tijdens en na de huurperiode.

Appartementencomplexen

Amsterdam | Projectinrichting

WE LOVE WORKING WITH

SNEL EN EENVOUDIG MEUBELS HUREN VOOR EXPATS

Wij denken graag met u mee op het gebied van meubelverhuur voor expat housing in Amsterdam. Zo kunt u bij Moving-In eenvoudig en snel meubels huren voor een tijdelijke woning. U kunt bij een keuze maken uit diverse meubelpakketten, hierin zit alles wat u nodig heeft om een expat woning compleet te maken. Wilt u liever zelf het interieur samenstellen? Maak dan gebruik van onze configurator. Hierin kunt u eenvoudig zelf de meubels, apparatuur en de stijl aangeven. Op basis daarvan zullen wij een duidelijke offerte opstellen en weet u waar u bij expat housing in Amsterdam aan toe bent. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Mila

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.