Expat housing Groningen

COMPLETE MEUBELVERHUUR

Expat housing Groningen | Moving-In

Een expat die tijdelijk in Nederland komt wonen voor werk, moet zich hier ook thuis kunnen voelen. Een woning met alle benodigde spullen en een compleet interieur is dan een goede start. Bij expat housing in Groningen is het dan ook belangrijk dat de woning als een soort tweede huis zal voelen voor de expats. Bij Moving-In zit u op de juiste plek voor het huren van meubels om zo het interieur helemaal compleet te maken voor expat housing in Groningen. Bent u op zoek naar meubels voor een langere tijd, voor uzelf, klanten of personeel? Door meubels te huren bij Moving-In kunt u expat woningen helemaal compleet opleveren.

Meubels huren voor expat housing in Groningen

Bij Moving-In kunt u terecht voor huren van meubels voor expat housing in Groningen. U kunt bij ons complete interieurs huren binnen ieder budget. Van een basis interieur tot een zeer uitgebreid en exclusief interieur voor uw expat woning. Om u compleet te ontzorgen hebben wij meubelpakketten samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. Deze pakketten zijn gevuld met meubels, maar ook witgoed, elektrische apparaten en andere benodigdheden voor het creëren van een complete expat woning in Groningen.

WE LOVE WORKING WITH

Naast onze samengestelde meubelpakketten kunt u bij ons ook zelf uw meubelpakket samenstellen. Door gebruik te maken van onze configurator kunt u eenvoudig zelf meubels uitzoeken en uitkiezen in welke stijl u dit graag wilt. Ook is het hierbij mogelijk om bijbehorende artikelen toe te voegen, zoals een televisie, wasmachine en lampen. Bij Moving-In willen wij de expat housing in Groningen zo makkelijk mogelijk voor u maken en proberen u dan ook compleet te ontzorgen op het gebied van het interieur.

COMPLETE ONTZORGING VOOR EXPATS

Wij regelen bij Moving-In alles tot in detail, zodat u geen omkijken heeft naar het interieur en de meubels voor uw expat woning in Groningen. U bent bij ons verzekerd van kwaliteitsmeubelen en wij bieden 100% service-garantie. Een stijlvol interieur op maat is bij ons zo geregeld en wij verzorgen zowel de levering voor u, als de montage en styling. Ook komen wij na de huurperiode de meubels weer ophalen, altijd een uitstekende service dus. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

blank

Zilpa

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.