Interieur stylen voor verkoop woning

Interieur stylen voor verkoop woning

Uw woning sneller verkopen voor een goede prijs, met behulp van verkoopstyling kunt u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk maken. U kunt voor het stylen van uw woning meubels huren, dit kan eenvoudig en voordelig bij Moving-In. Door uw woning in te richten met onze meubels en accessoires, kunt u de unieke kwaliteiten ervan benadrukken en zo zal de verkoop ervan een stuk vlotter verlopen. U kunt de meubels zelf bij ons huren, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze verkoopstyling. Zo wordt uw woning door onze specialisten gestyled voor verkoop. Het huren van meubels voor het stylen van uw woning kan voor modelwoningen voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders, voor meubelverhuur voor stylistes, maar ook voor particulieren die hun huis willen verkopen.

Huis sneller verkopen door verkoopstyling

Moving-In helpt u graag verder met het huren van meubels voor verkoopstyling. De styling van uw woning kan bijdragen bij een snelle verkoop van u woning en ook kunt u er zo een goede prijs voor krijgen. Wij zijn specialist in meubelverhuur en ook het inrichten van woningen voor een versnelde verkoop staat bij ons op het lijstje. Bij Moving-In beschikken we over een breed assortiment meubels die u eenvoudig en voordelig kunt huren voor onbepaalde tijd. Als uw woning al enige tijd in de verkoop staat, dan kunt u door uw woning te stylen de verkoop een boost geven.

Als u kiest voor verkoopstyling bij Moving-in, dan zorgen wij ervoor wat wij uw huis stylen voor verkoop. Onze stylisten kijken naar welke aanpassingen het beste gemaakt kunnen worden en richten de woning zo in dat deze aantrekkelijk is voor verkoop. De woning krijgt een hele nieuwe look en de beste punten van de woning benadrukken we hierin.

Verhuurmakelaars

Den Haag | Meubelverhuur

WE LOVE WORKING WITH

HANDIGE CONFIGURATOR

U kunt eenvoudig een offerte bij ons aanvragen voor het huren van meubels voor het stylen van uw woning. U kunt daarbij gebruik maken van onze configurator. Hierin kunt u kiezen voor verkoopstyling en zo kunt u eenvoudig alles aanvinken wat u nodig heeft. Ook bieden wij hierbij optionele diensten aan, hierbij kunt u denken aan fotografie/videografie, raambekleding en meer. Wij zijn niet voor niets een one-stop-shop voor verkoopstyling en meubelverhuur!

Configurator | Moving-In

UITSTEKENDE SERVICE EN EEN SNELLE LEVERING

Om meubels te huren voor het stylen van uw woning voor betere verkoop, bent u bij Moving-In aan het juiste adres. Wij beschikken over een compleet aanbod van meubelen, verlichting, slaapkamermeubels, linnengoed, decoratie en meer. Wij leveren kwaliteit meubels en ook kunt u rekenen op een uitstekende service. Voor vragen of extra informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

blank

Zilpa

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.