3 Tips in huis die bijdragen aan gezellig winters interieur

1/1

De winter komt er weer aan en binnenkort is het tijd om een ​​wisseling te maken van het koele katoen naar de warme wollen texturen. Het huis klaarmaken voor de winterse kou is niet anders dan de manier waarop u zichzelf voorbereidt op de kou. Ondanks de lange donkere dagen biedt de wintertijd natuurlijk ook veel gezelligheid. We geven u graag 3 tips om het huis om te toveren naar een winters interieur die de basis vormt voor een gezellige entourage in huis.

1. Breng visuele warmte in huis

De winter is koud en daarom moet u zichzelf extra verwennen in deze tijd. Door het interieur aan te kleden met zacht, gezellig en comfortabel textiel krijgt het huis een warme uitstraling. Voeg stof en decor toe met wol, schapenvacht of nep bont om het helemaal af te maken. Vul de bank aan met extra kussens waardoor er een visuele warmte in huis ontstaat. Naast dat het huis gezelliger aangekleed is, krijgt het automatisch ook meer comfort. Laat u adviseren door onze experts en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

2. De onmiskenbare warmte van hout

Wanneer u ooit in een mooie houten hut of bungalow bent geweest dan weet u dat hout voor veel warmte kan zorgen. Hout heeft een onmiskenbare natuurlijke warmte en het toevoegen van houten accessoires aan uw interieur zorgt in de winter voor een uitnodigende uitstraling. Een nieuwe houten kast, een stijlvolle nieuwe eettafel of zelfs een eenvoudige salontafel van hout zouden al voldoende moeten zijn om het interieur meer warmte te geven. Laat u door Moving-In adviseren en krijg houten meubels in huis die passen in het huidige interieur.

3. De gezelligheid van een open haard en kaarsen

Iets wat eigenlijk nooit mag ontbreken om de gezellige winter sfeer in huis te halen is natuurlijk de open haard. Niets brengt zoveel warmte en sfeer in huis als de open haard. De gloed vult de kamer met een uitstraling die de winter nog specialer maakt. Of het nou een besneeuwde kerstochtend is of een leuk nieuwjaarsfeest, al die herinneringen en gezellige momenten zouden niet compleet zijn zonder de warmte van een open haard. Een natuurstenen schouw ziet er prachtig uit, maar een strakke, moderne schouw klaart de klus ook met eigentijdse stijl! Omdat niet iedereen een open haard heeft zijn kaarsen uitstekende vervangers. Met mooie kaarsen breng je toch nog een beetje de sfeer in het huis van een open haard.

Creëer een winter interieur met Moving-In

Het huis helemaal klaar maken voor de winter begint bij Moving-In. Naast de bovenstaande tips beschikken wij over veel meer mogelijkheden om een winters interieur te creëren. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor het verhuren van meubels, zowel zakelijk als particulier. Onze experts kunnen u op elk gebied van interieur en wooninrichting adviseren en samen met hen bekijkt u de mogelijkheden op het gebied van wooninrichting. Bent u klaar om uw woning om te toveren naar een winters interieur en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

Moving-In in AD

Artikel uit het algemeen dagblad

Moving-In in AD

Artikel uit het algemeen dagblad

Moving-In in AD

Instructievideo

Rolgordijnen opmeten

Instructievideo

Rolgordijnen opmeten

Instructievideo

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.