De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

1/1

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

Niets is zo vervelend als het hebben van 2 hypotheken, het is de nachtmerrie van iedereen. Mensen die een nieuw huis hebben gevonden, moeten eerst hun oude huis nog verkopen. Met verkoopstyling wordt een huis klaargemaakt voor de verkoop. De verkoopstyling is eigenlijk letterlijk een huis aantrekkelijk maken voor verkoop aan potentiëlen kopers. Door het huis er goed uit te laten zien, zullen kopers veel sneller geïnteresseerd raken en is de kans op verkoop veel groter. Door een huis juist te onderscheiden van andere huizen is de kans op verkoop veel groter. De eerste indruk van het huis is het belangrijkst bij het verkopen, een opgeruimd huis oogt veel beter dan een huis met veel rommel. Het is belangrijk om uit een ander oogpunt naar een huis te kijken, daarom kan het handig zijn om een professionele verkoopstylist voor een huis in te huren. Een verkoopstylist kijkt anders naar een huis, omdat een verkoopstylist meer ervaring heeft op het gebied van een huis verkopen. Natuurlijk kan iedereen het ook zelf proberen, wie weet lukt het.

De uit te voeren stappen betreft verkoopstyling

Om zelf te gaan je huis te stylen voor de verkoop moeten er eerst met een paar dingen rekening worden gehouden. Eerst moet het hele huis en de buitenzijde opgeruimd worden, er mag nergens rommel slingeren. Daarna moet alles tot in kleinste puntjes grondig schoongemaakt worden, mensen die een vieze vloer zien knappen hier gelijk op af. Vervolgens moeten half afgemaakte klusjes in huis echt afgerond worden. Verbouwingen of andere projecten die niet zijn afgemaakt, ogen niet goed. Tenslotte moeten er grote of kleine reparaties uitgevoerd worden. Loszittende deurknoppen zijn ten eerste niet mooi om te zien, maar als potentiele kopers binnen komen en een loszittende deurknop voelen is dat niet prettig. Zorg er dus voor dat de kleine reparties goed uitgevoerd worden, het beste is om alles langs te lopen en een lijst te maken van alles wat er nog gedaan moet worden. Het lastigste om te doen is persoonlijke objecten uit een huis halen, zoals kindertekeningen en knutselwerken die op de muur of koelkast hangen. Familiefoto’s en erfstukken moeten tijdelijk ook verwijderd worden, het moet eruitzien of er niemand woont en alles in het huis in goede staat is. Het voordeel is wel, dat de persoonlijke spullen alvast in de verhuisdoos zitten, dat is dus mooi meegenomen.

Finishing Touch bij de verkoop

De kunst is, om jezelf te verplaatsen in de ogen van de potentiele koper. Kijk goed rond in de woning en kijk of er genoeg ruimte is, extra troep dat de ruimte kleiner maakt moet weggehaald worden. De finishing touch is dat het huis opnieuw gedecoreerd moet worden, dit kan handig gedaan worden door tijdelijk meubels te huren voor een tijdelijke periode. De kans op het verkopen van een huis zal dan flink toenemen. Zet verse bloemen op tafel, bloemen kunnen veel doen aan de sfeer. Een prettige geur in het huis wordt natuurlijk ook zeer gewaardeerd. Reukolie of zelfs een gebakken appeltaart kan wonderen doen. Voordat de verkoopstyling zelf wordt gedaan, is het soms verstandig om een verkoopstylist in te huren. Het is statistisch bewezen dat een verkoopstylist meer kans op slagen heeft, maak dus een financiële afweging van wat het beste uitkomt.

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

Instructievideo

Rolgordijnen opmeten

Instructievideo

Rolgordijnen opmeten

Instructievideo

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.