Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren?

1/1

Tijdens de zoektocht naar een huurwoning is u het vast wel eens opgevallen; huurwoningen worden vaak ‘’gestoffeerd’’ of juist ‘’gemeubileerd’’ aangeboden. Maar wat houdt dit nou precies in en wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren? Het antwoord hierop is vrij simpel: gestoffeerd huren is met raam- en vloerbedekking. Gemeubileerd huren is volledig voorzien van inventaris, waardoor je de woning direct kunt betrekken.

Gemeubileerd of gestoffeerd huren?

Het grootste verschil tussen een gemeubileerde en gestoffeerde woning is dat er in een gestoffeerde woning geen meubels staan en dingen als bestek en linnengoed ook ontbreken. Ondanks dat er een verschil aanwezig is tussen gemeubileerd en gestoffeerd huren, moet een gestoffeerde woning moet echter wel aan een aantal kenmerken voldoen waaraan een gemeubileerde woning ook voldoet. Een gestoffeerde woning dient namelijk te beschikken over een vaste vloerbedekking. Een parket, laminaatvloer of plavuizen vloer is hierbij ook toegestaan. Naast een vaste vloerbedekking, dient een gestoffeerde woning ook over gordijnen of rolgordijnen te beschikken. Zonwering is daarentegen optioneel en geen vereiste. In de keuken van een gestoffeerde woning horen een aantal vaste voorzieningen aanwezig te zijn, zoals een koelkast, fornuis, afzuigkap, oven en/of magnetron en een wasmachine.

Bent u op zoek naar een huurwoning, maar beschikt u al over uw eigen meubels? Dan is gestoffeerd huren de ideale oplossing voor u. Mocht dit niet het geval zijn, dan raden wij u aan om te overwegen om gemeubileerd te huren. Wilt u graag meubels huren en bent u op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in meubelverhuur? Geen zorgen, start Moving-In!

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Ook als u van plan bent om uw woning te verkopen of verhuren, is het goed om na te denken over de vraag: ‘’ga ik mijn woning gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?’’. Gemeubileerd huren kan de kans op verhuur aanzienlijk verhogen, mits de huurwoning stijlvol is ingericht. Bent u hierom op zoek naar een ervaren specialist in verkoopstyling? Dan bent u bij Moving-In aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst met de verkoopstyling van zowel modelwoningen als particuliere woningen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Artikel Tubantia

Moving-In in Tubantia

Artikel Tubantia

Moving-In in Tubantia

Artikel Tubantia

Hoe moet u de slaapkamer inrichten?

Hoe moet u de slaapkamer inrichten?

Hoe moet u de slaapkamer inrichten?

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.