Wat is verkoopstyling?

1/1

Wat is verkoopstyling?

Gaat u binnenkort uw huis verkopen of staat uw huis te koop maar komt u er nog niet vanaf? Wij helpen u graag middels de juiste verkoopstyling. Bij het verkopen van een huis is het eerst contact vaak belangrijk. Dit is in veel gevallen een foto van het betreffende huis. Potentiële kopers moeten er dan ook hun droomhuis in kunnen herkennen. Het draait allemaal om pure verleiding. Dat effect bereikt u met verkoopstyling. Slimme aanpassingen zorgen ervoor dat moeilijk verkoopbare woningen verkoopbaar worden en dat gewone woningen vaak voor een hogere prijs worden verkocht. Hulp nodig? Moving-In is dé specialist op het gebied van verkoopstyling.

Hoe gaan wij te werk?

Ons doel is dat u het huis zo snel mogelijk en tegen de scherpste prijs verkoopt. Door aanpassingen te doen proberen wij potentiële kopers het gevoel te geven dat ze thuiskomen in hun toekomstige woning. Dat doen wij zoveel mogelijk met de dingen die er al zijn. Als wij iets niet kunnen verwijderen of verplaatsen zoals bijvoorbeeld een oude vloer, proberen wij het te maskeren zodat het minder opvalt. Daarnaast plaatsen wij ook onze eigen meubels in woningen om het interieur meer sfeer te geven. Bij Moving-In zetten we onze verkoopstyling in voor 3 partijen, namelijk:

Modelwoningen voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders

Bent u op zoek naar een partij die één of meerdere modelwoningen kan inrichten? Onze stylistes hebben de juiste kennis en ervaring in huis om de unieke punten van een woning te presenteren en te benadrukken. Laat de woninginrichting door ons verzorgen zodat uw eigen mensen worden ontlast. Makelaars en woningcorporaties kunnen bij ons niet alleen terecht voor meubelverhuur, maar zijn bij ons ook aan het juiste adres voor vloerafwerking, raambekleding en sauswerk.

Meubelverhuur voor stylistes

Bent u een styliste en op zoek naar betaalbare meubels om te huren? Bij Moving-In kunnen wij dit voor u realiseren! Zonder hoge investeringen kunt u snel het interieur van een woning een volledig nieuwe look geven met de meubels van Moving-In. U bepaalt wat er geleverd moeten worden en wij regelen de rest. Op deze manier wordt u ontzorgt op het gebied van logistiek, opslag en mankracht.

Particulieren

Wanneer u veel moeite heeft om uw woning te verkopen of wanneer u simpelweg de woning snel wilt verkopen, dan kunt u het beste Moving-In inschakelen. Wij zorgen voor een mooie presentatie van het huis zodat de unieke eigenschappen beter naar voren komen. Een woning verkoopt eenmaal sneller wanneer deze met de juiste meubels en stijl is ingericht. Dankzij ons brede assortiment en onze grote voorraad meubels kunnen wij op korte termijn uw woning volledig verkoop klaar maken!

Voordelen van verkoopstyling

Het inzetten van verkoopstyling heeft meerdere voordelen en is het waard om te investeren in een betere woningpresentatie. Uit onderzoek is gebleken dat gestileerde woningen sneller verkopen en tot 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. De kosten van verkoopstyling kunt u dan ook snel en makkelijk terug verdienen. Moving-In meubelverhuur is dé specialist als het gaat om het inrichten van woningen voor een versnelde verkoop. Omdat wij over een breed assortiment beschikken kan elke woning door ons volledig verkoop klaar gemaakt worden.

De verkoopstylisten van Moving-In hebben jarenlang ervaring en kunnen iedere woning zo inrichten dat elk interieur een volledige nieuwe look krijgt. De afgelopen jaren hebben wij diverse woningen mogen stylen met als doel deze sneller te verkopen. Hierbij zaten ook veel woningen die al een enige tijd te koop stonden en daardoor sneller verkocht zijn. Onze stylisten hebben een oog voor detail en kunnen met paar kleine aanpassingen het complete aanzicht van een interieur veranderen. Wilt u een woning laten inrichten, meubels huren of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

Vlog #1

Woning inrichten voor Bayer 04 Leverkusen!

Vlog #1

Woning inrichten voor Bayer 04 Leverkusen!

Vlog #1

Vlog #2

Plaatsing in Rotterdam

Vlog #2

Plaatsing in Rotterdam

Vlog #2

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.