Meubels huren Rotterdam

Eenvoudig en snel

Meubels huren in Rotterdam

Een tijdelijk interieur kan op verschillende momenten nodig zijn. Het kan zijn dat u in een verhuizing zit en u de tijd moet overbruggen in een tijdelijke woning, voordat u in uw nieuwe woning kunt. U kunt ook een tijdelijk interieur nodig hebben als u als expat hier in Nederland gehuisvest wordt. Tevens kunt u voor de verkoop of verhuur van een woning meubels nodig zijn die u hier niet helemaal nieuw voor aan wilt schaffen. Voor deze momenten en gelegenheden kunt u eenvoudig meubels huren. Bij het huren van meubels kunt u een tijdelijke woning omtoveren tot een comfortabel onderkomen voor een onbepaalde tijd. Wilt u meubels huren in Rotterdam? Dan zit u bij Moving-In op de juiste plek. Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van meubelverhuur, zowel voor expats als voor particulieren, verhuurmakelaars en verkoopstylisten.

Tijdelijk meubels leasen in Rotterdam

Bij Moving-In hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf van meubels, levertijden, de installatie of het transport van meubels. Wij ontzorgen u compleet als het gaat om meubels huren in Rotterdam. U kunt bij ons eenvoudig meubels huren voor uw tijdelijke woning en dit voor een onbepaalde huurperiode. Heeft u voor een aantal weken, maanden of langer dan een jaar meubels nodig? Dan kunt u deze huren bij Moving-In. U kunt zelf uw tijdelijke woninginrichting samenstellen, maar u kunt ook onze stylisten het werk laten doen.

Modelwoningen

Rotterdam | Verkoopstyling

WE LOVE WORKING WITH

HANDIGE CONFIGURATOR

Wilt u meubels huren in Rotterdam? Maak dan gebruik van onze handige configurator. Hiermee kunt u uw eigen tijdelijke interieur samenstellen. U kunt meubels uitzoeken, verlichting, apparatuur en u kunt zelfs de interieurstijl aangeven in onze configurator. Van de selectie die u maakt kunnen wij een compleet meubelpakket samenstellen en hiervoor kunt u dan ook een passende offerte ontvangen. Meubels leasen in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest!

Configurator | Moving-In

COMPLETE ONTZORGING EN EEN UITSTEKENDE SERVICE

Van begin tot eind staan we bij Moving-In voor u klaar voor het leasen van meubels in Rotterdam. U kunt zelf uw interieur samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor één van onze meubelpakketten die samen zijn gesteld door onze stylisten. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, dit geldt voor zowel de meubels als onze service. U kunt bij ons profiteren van flexibele huurperiodes en ook bieden wij snelle levertijden. Een complete woninginrichting huren in Rotterdam? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

blank

Zilpa

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.