Meubels huren in Amsterdam

Eenvoudig en snel

Meubelverhuur Amsterdam | Moving-In

Een tijdelijk interieur nodig? Bij Moving-In kunt u eenvoudig meubels huren in Amsterdam. Het huren van meubels is een uitstekende keuze voor expats, maar ook voor verhuurmakelaars of als u tijdelijk een interieur nodig heeft voor een tijdelijke woning. Wij kunnen zorgen voor een compleet interieur voor uw tijdelijke onderkomen, dit zorgt ervoor dat u comfortabel deze periode kunt overbruggen. Bij Moving-In kunt u meubels huren in Amsterdam voor een onbepaalde tijd, dit kan een aantal maand zijn, maar ook een aantal jaren. Door het uitgebreide assortiment in meubels is er voor iedere stijl en ieder interieur een uitstekend meubelpakket samen te stellen. Naast meubels kunt u bij ons ook aanvullende artikelen huren, hierbij kunt u denken aan keukenitems, witgoed en andere huishoudartikelen. Wij willen meubelverhuur in Amsterdam zo makkelijk mogelijk voor u maken!

Tijdelijk meubels huren in Amsterdam

Moving-In is de partij die u inschakelt voor het huren van meubels in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken en dat alles op het gebied van de inrichting van uw tijdelijke woning uit handen wordt genomen. Wij kunnen op zeer korte termijn een stijlvol interieur inrichten en deze is te realiseren voor ieder budget. Bent u op zoek naar een standaard interieur of juist een luxe interieur? Bij Moving-In zit u goed.

Tijdelijk meubels huren in Amsterdam ging nog nooit zo makkelijk. U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen voor de complete interieurverhuur. We hebben diverse meubelpakketten voor u samengesteld waar u uit kunt kiezen. U kunt door gebruik te maken van onze configurator ook zelf het tijdelijke interieur samenstellen. Zo kunt u kiezen uit diverse meubels, accessoires, elektrische apparaten en ook de stijl van het interieur kunt u aangeven. Meubels huren in Amsterdam? Kies voor de professionals van Moving-In!

Particulieren

Den Haag | Verkoopstyling

Wilt u meubels huren in Amsterdam? Maak dan gebruik van onze handige configurator op de website. Hierin kunt u het interieur wat u wilt huren eenvoudig zelf samenstellen. U kunt zelf de meubels uitkiezen en ook kunt u aangeven in welke stijl u deze graag wilt. Bij Moving-In willen we het huren van meubels in Amsterdam voor u zo makkelijk mogelijk maken.

Flexibele huurperiodes en uitstekende service

Bij Moving-In bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, dit geldt voor zowel de meubels als onze service. Wij bieden alleen kwaliteitsmeubels en u kunt bij ons voor ieder budget een interieur huren in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor stijlvolle interieurs op maat en wij ontzorgen u compleet op het gebied van meubelverhuur. Zowel de levering als de montage en de styling wordt door ons team verzorgd. Meer informatie of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

I. Bosker

I. Bosker

Ons gezin kwam uit New York om een jaar in Hilversum te wonen. Ik wilde geen meubels zoeken en kopen, dus Moving-In was een geweldige optie. Van de verschillende bedrijven was Moving-In de beste, meest responsieve, flexibele, goede klantenservice en redelijke prijzen.

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Mila

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.