Meubelverhuur bij verscheping

Meubelverhuur

Meubels huren bij verscheping van eigen inboedel

Het is zover. De verhuizing is definitief en je hebt ervoor gekozen om jouw meubels te verschepen. Het is fijn om je eigen meubilair mee te nemen, maar het enige nadeel is dat jouw meubilair meestal pas een paar weken later aankomt. Wij bieden hiervoor de perfecte oplossing, namelijk het huren van tijdelijke meubilering.

Dat klinkt interessant, toch? Dat is het ook. Het geeft je de mogelijkheid om de periode te overbruggen wanneer jouw meubels onderweg zijn. Wat je kunt verwachten van onze tijdelijke meubilering? Wij bieden een complete inrichting van jouw nieuwe huis. De inrichting is inclusief bedden- en linnengoed, servies, keukenapparatuur, huishoudelijke apparaten en zelfs een op maat gemaakt decoratiepakket.

Dit is nog lang niet alles. Wij leveren écht alles van A tot Z. Yes. Je leest het goed. Wij kunnen alles op het gebied van woninginrichting leveren. Dit doen we om jou te helpen en om deze hectische periode aangenamer te maken. Fijn, hè?

Meubelpakketten voor verscheping

Speciaal voor een tijdelijke woninginrichting heeft onze styliste een aantal meubelpakketten samengesteld. Ook met dit aspect willen wij jou helpen. Heb je geen zin om jouw gehele interieur opnieuw uit te zoeken? En je wilt niet voor een dilemma staan of de kleur van de bank wel past bij de fauteuil? Dat snappen we. Daarom kun je bij ons een compleet meubelpakket uitkiezen. Met een paar simpele klikken kun jij een complete offerte op maat aanvragen. Met een stijl die past bij jou.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het juist heel leuk vindt om zelf het tijdelijke meubilair uit te zoeken. Geen probleem! Het is namelijk bij ons ook mogelijk om om zelf een pakket samen te stellen. Dit komt erop neer dat alles wat je zoekt voor een tijdelijke inrichting bij een verscheping, te vinden is bij Moving-In!

Wij zijn ons ervan bewust dat het vooraf vaststellen van een huurperiode lastig is bij een verscheping. Maak je geen zorgen. Ook hier hebben wij aan gedacht. Bij Moving-In is het mogelijk om je contract wekelijks te verlengen. Wat houdt dat in? Dat je nooit te veel betaalt. Wel zo eerlijk, toch? Vinden wij wel.

Let’s go!

Waarom meubels huren bij verscheping

Twijfel je nog om meubels te huren bij een verscheping? Dan nemen wij graag die twijfel weg. We kunnen je precies uitleggen waarom wij interieurverhuur aanraden. Stel je voor: je komt aan bij je nieuwe woning en jouw eigen meubilair zit nog ergens op een schip dat pas over een paar weken aanmeert. Je loopt binnen in een lege woning. Dat geeft geen fijn gevoel van thuiskomen, toch? Je kunt dan kiezen om in een hotel te verblijven of je kunt kiezen om tijdelijk meubilair te kopen. Maar wanneer je ervoor kiest om tijdelijk interieur te huren bij Moving-In, word je warm verwelkomd. Het huis voelt dan aan als een thuis. Geen geregel of hoge kosten van een hotel. Geen overbodige kosten om nieuw interieur aan te schaffen. Daarnaast werken wij nauw samen met verhuurmakelaars en verschepers. Het grote voordeel hieraan is dat wij het inrichten en het ophalen van de inboedel in goed overleg kunnen plannen. Bye, hoge kosten. Hello, nieuw (tijdelijk) huis!

Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Complete tijdelijke woninginrichting
  • Kwaliteitsmeubelen voor ieder budget
  • Geen grote investeringen in interieur of hotels
  • Flexibele huurperiode: wekelijks opzegbaar
  • Inclusief levering, montage, transport, opslag, styling, service en ophalen

Conclusie van het verhaal: Wij regelen een complete ontzorging voor jouw tijdelijk woninginrichting.

Ben jij overtuigd dat interieurverhuur dé oplossing is tijdens jouw verscheping? Meganieuwsgierig geworden naar onze diensten? Wij hopen van wel. Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan met een simpele klik op de knop. Klets je liever persoonlijk met een van onze collega’s voor meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ons een belletje geven of stuur een mail wanneer het jou uitkomt. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden rondom tijdelijke woninginrichting.

K. Morozov

K. Morozov

Moving-In zorgde ervoor dat onze overbruggingsperiode makkelijk, zorgeloos een voordelig verliep. Alles werd keurig geregeld en het team is zeer vriendelijk, efficiënt en professioneel.

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Zilpa

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.