Diplomaten

Meubelverhuur

Meubels huren, interieur voor diplomaten!

Wanneer u als diplomaat naar Nederland komt, brengt dat veel regelwerk met zich mee. Het vinden van de perfecte gemeubileerde woning is vaak erg lastig. Dit omdat het aanwezige interieur vaak niet voldoet aan persoonlijke smaak, of niet geschikt is voor uw gezinsgrootte. Hier biedt Moving-In de perfecte oplossing! Een volledig afgestyled interieur voor elk budget, die u per maand kunt huren.

Dankzij onze ervaring in het werken met en voor ambassades, diplomaten en sjeiks weten wij dat u veel waarde hecht aan het juiste interieur met een goede styling. Daarom hebben wij een styliste in dienst die gespecialiseerd is in het stylen en inrichten woningen met een luxe en huiselijke sfeer. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij aankomst kunt genieten van een compleet ingericht interieur met onder andere meubels die naar die naar eigen smaak zijn uitgekozen. Voor tijdelijke woninginrichting bent u bij Moving-In aan het juiste adres!

Meubelpakketten voor diplomaten

Om het aanvragen van een offerte voor u makkelijker te maken, heeft Moving-In een aantal voor gedefinieerde meubelpakketten. Een offerte op maat, van basis tot compleet, is zo makkelijk en snel aan te vragen. Natuurlijk bieden wij ook de optie zelf een pakket samen te stellen, zodat wij aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen.

Extra tip! Diplomatenclausule
Graag willen we u ook attenderen op de diplomatenclausule waarvan u als diplomaat gebruik kunt maken. Wanneer u wegens omstandigheden eerder Nederland verlaat dan gepland, kunt u gebruik maken van deze clausule om uw huurcontract met Moving-In eerder op te zeggen zonder extra kosten.

Diplomaten

Leidschendam | Meubelverhuur

Waarom meubels voor diplomaten huren?

Als u als diplomaat meubels huurt via Moving-In, kunt u meteen vanaf aankomst in Nederland genieten van uw nieuwe woning. U wordt compleet ontzorgt op het gebied van de woninginrichting. Geen geregel omtrent het kopen van meubilair of verblijf in hotels. De woning is vanaf dag 1 volledig en in de door u gekozen stijl ingericht.

Bent u benieuwd naar onze diensten omtrent meubelverhuur voor diplomaten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie! Zij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die Moving-In te bieden heeft.

K. Morozov

K. Morozov

Moving-In zorgde ervoor dat onze overbruggingsperiode makkelijk, zorgeloos een voordelig verliep. Alles werd keurig geregeld en het team is zeer vriendelijk, efficiënt en professioneel.

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

We love diplomaten

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Mila

Offerte aanvragen

Bent u als diplomaat op zoek naar woninginrichting voor uw nieuwe/tijdelijke woning? Wij helpen u graag!