Diplomaten

Meubelverhuur

Moving-In: de ideale partner voor diplomaten

Als diplomaat kom je vanuit het buitenland naar Nederland. Jij bent druk met een volle agenda en afspraken die je hebt staan. Dus het vinden van een woning past daar niet in. Laat Moving-In je ontzorgen in het creëren van een thuis gedurende jouw verblijf in Nederland. Moving-In is een zeer geschikte partner in het stijlvol en comfortabel inrichten van jouw nieuwe verblijf. Hoe wij dat doen? Lees verder!

De voordelen van Moving-In:

  • Veel ervaring met diplomaten;
  • De nieuwe woning instap klaar in een handomdraai;
  • Van basis inboedel tot aan volledige styling.

Moving-in heeft zich al vaker bewezen als geschikte partner voor het ontzorgen van ambassades, ambtenaren en sjeiks. Door de ervaring die wij hebben, weten we dat je veel waarde hecht aan een goede styling van een compleet interieur. Onze styliste Vanessa zorgt ervoor dat jouw wensen worden vertaald in een luxe en vooral huiselijk interieur. Hierdoor weet je zeker dat het tijdelijke verblijf in Nederland aanvoelt als een nieuw thuis. Dat is ons doel, een warm welkom voor jou in ons land.

Nog meer gemak? Kies voor een meubelpakket!

Ben je als diplomaat op zoek naar nog meer gemak? Moving-In begrijpt dat! Wij weten hoe het is om (tijdelijk) in een nieuw land te komen wonen. Door snel en efficiënt te werk te gaan kan Moving-In heel flexibel zijn.

Ben jij op zeer korte termijn opzoek naar een oplossing voor jouw inrichting? Bekijk de door ons samengestelde meubelpakketten. De meubelpakketten zijn gemaakt op basis van de wensen en behoeften van diplomaten en onze professionele ervaring. Deze pakketten variëren van een basisinboedel tot een volledig ingerichte en gestylde woning waarbij je als diplomaat niks meer zelf hoeft aan te schaffen. Ben je benieuwd welke pakketten wij aanbieden? Bekijk ze hier, of laat je adviseren door één van onze experts.

Voldoende meubelpakketten niet aan jouw wensen als diplomaat? Geen probleem! In de ontwerptool kunnen alle items apart geselecteerd worden die jij wilt in de nieuwe woning. Door een volledig assortiment aan woonartikelen zul je verrast worden door de mogelijkheden die er zijn. Naast de inrichting kunnen wij ook stofferen en leveren wij onder andere tv en internetaansluiting.

Neem contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Extra tip: Diplomatenclausule

Voor nog meer gemak bieden wij ook voor diplomaten een extra optie bij het huren van meubels. Wanneer je eerder Nederland verlaat dan gepland, kun je gebruik maken van een clausule. Dit geeft je de optie om jouw huurcontract met Moving-In eerder op te zeggen zonder extra kosten, mocht dit nodig zijn.

Laat je ontzorgen als diplomaat

Zijn onze woningen dan echt instap klaar? Zeker weten!

Moving-In ontzorgt je graag op het gebied van woninginrichting en dit doen wij tot in de puntjes. Van een comfortabele designer bank tot aan theelepeltjes. Laat Moving-In jou het werk uit handen nemen, wij zullen er alles aan doen jouw wensen te vertalen in een comfortabele, stijlvolle en zelfs duurzame oplossing op gebied van woninginrichting. Geniet van een ingerichte woning gelijk bij aankomst in Nederland.

Complete ontzorging op het gebied van woninginrichting met het meubelverhuur van Moving-In:

  • Complete tijdelijke woninginrichting
  • Stijlvolle interieurs op maat
  • Professionele begeleiding
  • Snelle levertijden
  • Flexibele huurperiode: maandelijks opzegbaar

Ben je benieuwd naar hoe wij onze belofte waarmaken? Twijfel niet en neem gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen je graag verder met het vinden van een oplossing die het beste bij jou past als diplomaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een goed gesprek!

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

We love diplomaten

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Mila

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.