Expats

Meubelverhuur

Meubelverhuur voor expats, een thuis voor expats!

Moving-In is een betrouwbare partner voor expats wanneer het gaat om creëren van een thuis in Nederland. Door jarenlange ervaring met expats kan Moving-In jou perfect ondersteunen in het verhuizingsproces. Dit doen wij door volledig te ontzorgen op het gebied van woninginrichting. Denk bijvoorbeeld aan het stylen, inhuizen, uithuizen, installeren en monteren van al het meubilair. Wij maken van een huis een thuis zodat jij, je comfortabel kunt focussen op je werkzaamheden gedurende je verblijf in Nederland.

Waarom Moving-In?

Dat is een goede vraag. Als Moving-In vinden wij niks belangrijkers dan een fijne samenwerking. Door flexibel, zorgzaam en ondernemend te zijn, maken we deze belofte waar. Hoe omschrijf je wat wij doen? Wij ontzorgen to the max! Wij gaan nog een stapje verder dan alleen meubelverhuur. Een woning is voor jou als expat tot in het puntjes ingericht wanneer je in Nederland aankomt. Wij zorgen dat Nederland als jouw nieuwe thuis voelt.

Moving-In: betrouwbare partner in het creëren van een thuis!

Complete wooninrichting, van theelepels tot aan internetaansluiting

Moving-In denkt met jou mee zodat jij je niet druk hoeft te maken over het inrichten van je nieuwe tijdelijke woning. Hoe we dat doen? Simpel!

Door onze ervaring met het huisvesten van expats weten wij precies wat jij nodig hebt voor het comfortabel wonen in een nieuw land. De meubelpakketten zijn samengesteld op basis van de wensen en behoeften van expats die we al eerder hebben geholpen. Deze pakketten variëren van een basisinboedel tot een volledig ingerichte en gestylde woning waarbij je als expat niks meer zelf hoeft aan te schaffen. Benieuwd naar de pakketten? Bekijk ze hier!

Voldoen de pakketten niet aan de wensen die jij stelt als expat? Geen probleem! In de ontwerptool kun je ook zelf alle items apart selecteren die je nodig hebt in de nieuwe woning. Door ons volledige assortiment aan woonartikelen zul je verrast worden door de mogelijkheden die er zijn. Naast het inrichten van jouw woning kunnen wij ook stofferen en leveren wij onder andere tv en internetaansluiting.

 

Moving-In staat voor:
  • Zorgzaamheid
  • Flexibiliteit
  • Ondernemend

Waarom meubels huren bij Moving?

Als meubelverhuurbedrijf kan Moving-In jou veel voordelen bieden. Zo is het huren van meubilair voor een tijdelijke periode vaak goedkoper dan het aanschaffen van een complete inventaris. Daarnaast stylet, transporteert en monteert Moving-In alle meubels in jouw nieuwe woning. Nadat je vertrekt uit je tijdelijke woning haalt Moving-In alle meubels op. Dit maakt het huren van meubels niet alleen een voordelige en comfortabele manier van wonen, het is ook eens super duurzaam!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou als expat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het creëren van een thuis.

Complete ontzorging op het gebied van woninginrichting met het meubelverhuur van Moving-In:

  • Complete woninginrichtingen
  • Professionele ondersteuning
  • Breed assortiment in verschillende stijlen
  • Snelle levertijden: binnen enkele dagen leverbaar
  • Inclusief levering, montage, transport, opslag, styling, service en ophalen
L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Mylène

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.