Expats

Meubelverhuur

Meubelverhuur voor expats, een thuis voor expats!

Als expat bent u al gauw veel tijd kwijt omtrent het regelen van uw verhuizing. Moving-In kan u ondersteunen en ontzorgen in dit proces, door alle zaken op het gebied van uw woninginrichting uit handen te nemen.

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad, bieden wij de meeste keuze voor onze klanten. Wij maken het mogelijk om zelfs binnen enkele dagen tijdelijke inrichtingen te leveren voor expats voor elk budget. Van basis tot zeer uitgebreid en van budget tot exclusief. Onze visie gaat verder dan het alleen leveren van meubels voor expats. Passie en creativiteit zijn voor ons de basis ingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een Thuis.

Tijdelijk meubels huren voor expats

Uw tijd is kostbaar, daarom denken wij graag met u mee. Moving-In heeft speciaal voor expats en hun gezin meubelpakketten samengesteld. Deze pakketten variëren van een basisinboedel tot een volledig ingerichte en gestylde woning waarbij u zelf niets meer hoeft aan te schaffen. Ga naar onze pakketten en ontdek welke woninginrichting het beste bij u past!

Stelt u als huurder liever uw eigen meubelpakket samen of heeft u slechts enkele items nodig, dan is dat natuurlijk ook mogelijk via de optie zelf samenstellen.

Modelwoningen

Den Haag | Verkoopstyling

Waarom meubels huren bij Moving-In

Door meubels te huren voor expats via Moving-In, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over aanschaf, levertijden, installatie, transport, service, verwijdering, opslag enzovoorts! Een tijdelijke woninginrichting van Moving-In is voordelig en snel gerealiseerd. U stelt zelf uw woninginrichting samen, bepaalt de huurperiode, verstuurt de aanvraag en wij doen de rest!

De voordelen op een rij:

 • Complete woninginrichtingen!
 • Grote voorraad, snelle levertijden
 • Flexibele huurperiodes
 • Een interieur voor elk budget
 • Kwaliteitsmeubelen
 • 100% service-garantie
 • Professionele ondersteuning
 • Geen grote investeringen in interieur of hotels
 • Stijlvol interieur op maat
 • Inclusief: levering, montage, transport, opslag, styling, service, verwijdering
 • Ofwel: complete ontzorging op het gebied van uw woninginrichting!

Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Extra service: Wij helpen u een geschikte woning te vinden

Lukt het u niet om een geschikte woning te vinden? Ook daar kunnen wij u bij helpen! Wij brengen u graag in contact met een van onze partners die gespecialiseerd zijn in de verhuur van woningen aan expats. Zo bundelen we onze krachten om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

I. Bosker

I. Bosker

Ons gezin kwam uit New York om een jaar in Hilversum te wonen. Ik wilde geen meubels zoeken en kopen, dus Moving-In was een geweldige optie. Van de verschillende bedrijven was Moving-In de beste, meest responsieve, flexibele, goede klantenservice en redelijke prijzen.

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Sarah

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.