Verhuurmakelaars

Meubelverhuur

Meubelverhuur voor verhuurmakelaars

Moving-In is een betrouwbare partner voor het gemeubileerd verhuren van één of meerdere woningen. Een woning wordt nu eenmaal sneller verhuurd wanneer deze volledig en stijlvol is ingericht. Daarnaast is het een aanvullende dienst welke van meerwaarde kan zijn tijdens gesprekken met potentiële huurders. Dankzij een uitgebreid assortiment leveren wij basisinboedels tot zeer uitgebreide woninginrichtingen welke voldoen aan al uw wensen. Onze inrichtingen zijn van topkwaliteit en worden indien nodig gestileerd door onze eigen styliste. Geen zorgen, start Moving-In!

Voordelen meubels huren voor gemeubileerd verhuren

Een groot voordeel aan het huren van meubels is het verhogen van uw flexibiliteit. U kunt makkelijk meubels wisselen, of een meubelpakket uitbreiden of aanpassen afhankelijk van de wensen van de huurder zonder dat u zelf moet zorgen voor opslag of de aanschafkosten moet dragen. Hierdoor kunt u met de diensten van Moving-In, uw woning eenvoudig gemeubileerd verhuren.

De voordelen op een rij:

  • Hogere omloopsnelheid;
  • Flexibiliteit vergroten;
  • Dienstenpakket uitbreiden;
  • Minder nee-verkopen

Verhuurmakelaars

Amsterdam | Meubelverhuur

Moving-In als partner voor gemeubileerd verhuren

De visie van Moving-In is eenvoudig: je bent een interessante partner als je het maximale uit het minimale kunt bieden. Ofwel, wij verzorgen complete woninginrichtingen tegen concurrerende prijzen met maximale service. Dit is mogelijk doordat Moving-In een lean en dynamische organisatie is, welke een effectieve werkwijze hanteert en daarom snel kan leveren onder gunstige condities. In de aanpak van Moving-In in stellen wij de klant centraal en zijn wij daadkrachtig in het geven van service. Dat wil zeggen dat wij u gedegen advies geven, snel en turn key opleveren en een volledige garantie geven.

Een woninginrichting van Moving-In is dus een voordelige oplossing waarbij ook nog eens uw eigen mensen worden ontlast en zich hierdoor kunnen focussen op andere zaken. Dit met de geruststelling dat elke meubilering in handen ligt van een deskundig bedrijf met ervaring. Wilt u uw woning gemeubileerd verhuren? Dan bent u bij Moving-In aan het juiste adres!
Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

I. Bosker

I. Bosker

Ons gezin kwam uit New York om een jaar in Hilversum te wonen. Ik wilde geen meubels zoeken en kopen, dus Moving-In was een geweldige optie. Van de verschillende bedrijven was Moving-In de beste, meest responsieve, flexibele, goede klantenservice en redelijke prijzen.

We love Verhuurmakelaars

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Romy

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare parnter voor het gemeubileerd verhuren van één of meerdere woningen en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!