Verhuurmakelaars

Meubelverhuur

Meubelverhuur voor verhuurmakelaars

Een lege woning verhuren: het is én blijft een uitdaging. Potentiële bewoners vinden het lastig om door een lege woning heen te kijken. Hier heeft Moving-In de perfecte oplossing voor. Je raadt het al: de woning gemeubileerd verhuren. Heb je een lege woning die lastig verkocht of verhuurd wordt? Of juist een woning die beter tot z’n recht komt wanneer het ingericht is?

Juist, daarin kunnen wij een adviserende rol spelen. De woning omtoveren tot een parel van een thuis. Dat is ons doel. Zodra jouw lege woning is gevuld met stijlvol meubilair, zul je zien hoe de interesse en vraag zal groeien. Als verhuurmakelaar zet je hiermee net dat stapje extra voor potentiële huurders. Dit is een enorm pluspunt. Het kan zelfs je nieuwste unique selling point worden.

Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij alles van basisinboedels tot royale woninginrichtingen leveren. Dit doen we met jouw wensen op de eerste plek. Niets is ons te gek. Wij hebben daarom hebben ook één van de beste stylisten in huis. Zo worden jouw wensen vertaald in een uniek, stijlvol en een warm thuis.

Voordelen gemeubileerd verhuren

We trappen het gelijk af met het grootste voordeel: flexibiliteit. Hierboven las je al een mooie lijst met voordelen. Maar het verhogen van jouw flexibiliteit zien wij toch wel écht als het grootste voordeel. Waarom? Je kunt jouw meubels binnen no time afwisselen met andere meubels. Je huidige meubelpakket uitbreiden of aanpassen? Easy as one, two, three. Jij vertelt ons de wensen en behoeften van de huurder. En wij? Wij zetten alles op alles om dit te realiseren. Zij aan zij met jou.

Wij willen de brug vormen tussen jouw bedrijf en jullie potentiële huurders. Als verhuurmakelaar hoef je je alleen druk te maken om het vinden van een ruimte en jouw wensen aan ons door te geven. De aanschafkosten zijn voor ons. Wij zorgen voor opslagruimte. Gemeubileerd verhuren wordt op deze manier een piece of cake. Check onze configurator om onze op maat gemaakte meubelpakketten te bekijken en te huren. Wil je liever jouw creativiteit los laten gaan? Yes! Dan kun je ook jouw eigen meubelpakket samenstellen.

Alle voordelen op rijtje:

  • Vergroot je flexibiliteit
  • Verhoog de omloopsnelheid
  • Nieuwe USP
  • Verkoop geen ‘nee’ meer
  • Tover de lege woning om tot een parel

Zij aan zij met Moving-In voor gemeubileerd verhuren

Wanneer je voor Moving-In kiest, zullen wij de handen in één slaan. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, leven wij een drietal kernwaarden na. Wij zijn zorgzaam, we hebben een ondernemend vermogen én wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Passie, hard werken en een creatief vermogen zijn bij ons de basis ingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een thuis door het verzorgen van een complete woninginrichting.

Met een team van jonge en ondernemende professionals die niet bang is om hun handen uit de mouwen te steken, ontzorgen wij onze klanten voor de volle honderd procent. Wij denken op elk niveau met je mee. Altijd zij aan zij. Jij kent jouw potentiële huurders namelijk als geen ander. Worstel jij bij het verhuren van een lege woning? Geen punt. Onze stylist is niet bang om een woning onderscheidend uniek en op maat in te richten.

Onze effectieve werkwijze

Door onze effectieve werkwijze zijn we snel en daadkrachtig in onze service. Met een volledige garantie. Ja, echt. Na de oplevering van de woning, geen lange nasleep. Wij leveren de woning turn key op. Jij staat als klant centraal. Altijd. Waar jij de rode draad kwijt bent, geven wij advies. De woninginrichting van Moving-In is een voordelige en efficiënte keuze. Jij kunt je focussen op andere belangrijke zaken terwijl wij alle zorgen uit handen nemen. Fijn, hè? Dat vinden wij nou ook. De meubilering kun je met een gerust hart in onze handen leggen. Een jong, maar deskundig bedrijf met heel wat ervaring in de kast. Ben je al nieuwsgierig?

Vraag dan een offerte aan. Zonder verplichting natuurlijk. Wil je liever persoonlijk met één van onze collega’s kletsen? Neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook gezellig bij ons langskomen. Wij zetten de koffie voor je klaar.

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

K. Morozov

K. Morozov

Moving-In zorgde ervoor dat onze overbruggingsperiode makkelijk, zorgeloos een voordelig verliep. Alles werd keurig geregeld en het team is zeer vriendelijk, efficiënt en professioneel.

We love Verhuurmakelaars

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Steff

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.