Verscheping inboedel

Meubelverhuur

Meubels huren bij verscheping van eigen inboedel

Wanneer u tijdens uw verhuizing van of naar Nederland ervoor kiest uw meubels te verschepen, dan kost dit vaak een aantal weken tijd. Het huren van een tijdelijke inboedel helpt u deze periode te overbruggen door een thuis te creëren met behulp van tijdelijke meubilering. Onze inrichtingen zijn inclusief bedden, linnengoed, servies, keukenapparatuur, huishoudelijke apparaten enzovoorts. Kortom, alles op het gebied van uw woninginrichting om deze (hectische) periode te kunnen overbruggen bieden wij u aan! Moving-In ontzorgt en neemt u alles uit handen op het gebied van uw tijdelijke woninginrichting bij verscheping.

Meubelpakketten voor verscheping

Speciaal voor woninginrichting tijdens verscheping heeft Moving-In een aantal meubelpakketten samengesteld. Zo kunt u zonder al te veel moeite, makkelijk een offerte op maat aanvragen. Uiteraard kunt u ook zelf een pakket samenstellen, wanneer u bijvoorbeeld slechts enkele items nodig heeft. Wat u ook nodig heeft voor uw tijdelijke woninginrichting bij verscheping, u kunt het vinden bij Moving-In!

Omdat het bij verscheping lastig is vooraf een huurperiode vast te stellen, bieden wij bij Moving-In de mogelijkheid uw contract wekelijks te verlengen. Zo betaalt u nooit te veel!

Particulieren

Wierden | Verkoopstyling

Waarom meubels huren bij verscheping

Wanneer u kiest voor het huren van meubels bij Moving-In, kunt u meteen vanaf uw aankomst genieten van uw nieuwe thuis. Geen hoge kosten en geregel van een hotel, of tijdelijke meubels kopen, maar heerlijk thuiskomen in uw eigen woning. Omdat we veel samenwerken met verhuurmakelaars en verschepers, kunnen wij onze levering en het ophalen in overleg inplannen, hierdoor hoeft u geen onnodige kosten te maken aan hotelovernachtingen.

De voordelen op een rij:

 • Complete woninginrichtingen!
 • Grote voorraad, snelle levertijden
 • Flexibele huurperiodes
 • Een interieur voor elk budget
 • Kwaliteitsmeubelen
 • 100% service-garantie
 • Professionele ondersteuning
 • Geen grote investeringen in interieur of hotels
 • Stijlvol interieur op maat
 • Inclusief: levering, montage, transport, opslag, styling, service, verwijdering
 • Ofwel: complete ontzorging op het gebied van uw woninginrichting!

Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie! Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke woninginrichting wanneer uw meubels nog verscheept worden.

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

I. Bosker

I. Bosker

Ons gezin kwam uit New York om een jaar in Hilversum te wonen. Ik wilde geen meubels zoeken en kopen, dus Moving-In was een geweldige optie. Van de verschillende bedrijven was Moving-In de beste, meest responsieve, flexibele, goede klantenservice en redelijke prijzen.

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Lars Moving-In

Lars

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!