Voetbalclubs

Meubelverhuur

Meubels huren, het complete interieur voor professionele voetbalclubs!

Moving-In is een betrouwbare partner voor het huisvesten van professionele voetballers. Wij hebben inmiddels veel ervaring in het samenwerken met voetbalclubs. Hierdoor weet Moving-In precies wat belangrijk is voor een voetballer en zijn gezin. Een voetballer wil een stijlvol en vooral comfortabel onderkomen. Daarnaast wil jij als manager zo snel mogelijk een ingerichte woning vinden. Moving-In ondersteunt in dit proces en neemt al het geregel uit handen. Dit doen we geheel aan de hand van de wensen van jou en de voetballer.

Complete wooninrichting, van theelepels tot aan internetaansluiting

Omdat er een klein aanbod aan gemeubileerde woningen is, biedt het huren van meubels meer opties voor verblijf. En daarom werken we samen. Jij gaat op zoek naar een geschikte woonruimte, wij zorgen voor alles wat nodig is om een thuis te creëren. Hierbij leveren wij de woning turn-key op. Dit betekent dat de woning tot in de puntjes geregeld is en dat voetballer zo in kan trekken; van de bank tot aan het beddengoed. Naast het plaatsen van de meubels, kunnen we ook diensten zoals tv en internet verzorgen. Benieuwd naar onze andere diensten? Klik hier of lees verder!

Een greep uit onze samenwerkingen? Moving-In heeft onder andere voetballers van deze clubs geholpen bij het inrichten van hun nieuwe thuis:

 • Ajax Amsterdam
 • ADO Den Haag
 • FC Twente
 • Bayer 04 Leverkusen
 • Olympique Lyonnais
 • En nog veel meer!

Voordelen van het huren van meubels

Een groot voordeel van het huren van meubilair is het verhogen van de flexibiliteit. Je hoeft niet meer te denken aan de aanschafkosten van een inventaris. Daarnaast zijn er verschillende stijlvolle meubelpakketten die Moving-In heeft samengesteld voor voetballers. Je kunt deze pakketten gemakkelijk aanpassen of uitbreiden. Omdat we een uitgebreid assortiment hebben, leveren wij alles van basisinboedels tot aan zeer uitgebreide woninginrichtingen. Bekijk de ontwerptool en stel een pakket samen voor jouw voetballer.

Vele grote voetbalclubs gingen je al voor!

De kracht van Moving-In:

 • Volledige ontzorging op gebied van woninginrichting
 • Veel ervaring met professionele clubs
 • Breed assortiment
 • Flexibele huurperiodes en levertijden
 • Inclusief: levering, montage, opslag, styling, stoffering, reparatie en uithuizing
 • Stijlvolle en comfortabele inrichting op maat

Waarom meubels of het complete interieur huren?

Zorgzaamheid is één van onze kernwaarden. Hoe we dit uiten? Wij ontzorgen in het volledige traject voor het inrichten van een woning. Die zorgzaamheid uit zich niet alleen binnen ons team, maar ook daarbuiten. Wij vinden het belangrijk te luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Door onze zorgzaamheid en flexibiliteit kunnen wij jouw garanderen dat wij een woning op maat afleveren. Dit doen we met onze deskundigheid en ervaring en altijd in samenwerking met jou. Wij onderscheiden ons door het creëren van een thuis voor jouw voetballer.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie. Wij ondersteunen je graag bij het huisvesten van een professionele voetballer.

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

We love Voetbalclubs

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Steff

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.