Over Moving-In

Passie, hard werken en creativiteit zijn voor ons de basisingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een thuis. Dit is wie wij zijn.

Van product naar waardevolle dienst

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Een team van jonge en ondernemende professionals zorgt ervoor dat het product – de inrichting van een woning – verandert naar een dienst. Wij optimaliseren al onze processen allemaal in-house. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad, bieden wij de meeste keuzes voor onze klanten. Het resultaat? Het ontzorgen van onze klanten voor de volle honderd procent. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft verlopen, zijn er een drietal kernwaarden die nageleefd worden. Scroll, scroll en scroll nog een beetje en je ziet onze kernwaarden.

Ready? Let’s go.

We zijn ondernemend

Wij hebben ons doel helder voor ogen. Er hoeven geen brillen of lenzen aan te pas te komen. Ons doel? Marktleider en vernieuwer zijn in de markt van circulaire interieurinrichting projecten. Elke dag laten we zien dat wij het mogelijk kunnen maken om zowel circulair als sociaal te kunnen zijn en dat inclusief een businessmodel. Hoe ons dat lukt, vraag je? Dat doen we met een ondernemende blik vooruit, met ons diepe geloof in ons team en het belangrijkste: vanuit onze missie. Nieuwsgierig geworden naar onze missie? Check ‘m hier.

“Wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair inrichten.”

We zijn zorgzaam

Caring. Ja, bij Moving-In is dit heel erg belangrijk. Maar echt. Wij zorgen voor elkaar. We got each other’s back. Altijd. Ook zorgen we voor onze klanten én de wereld om ons heen. Hoe we dit bereiken? Easy. Door eerlijk, dankbaar en meelevend te zijn naar de mensen om ons heen; tegen onze collega’s, onze klanten en eigenlijk iedereen waarmee Moving-In samenwerkt. Wanneer het om zorgzaamheid gaat, leggen we de lat hoog. Als familiebedrijf hanteren we een familiaire omgang. Dit zit diep geworteld in de kern van Moving-In. Maar dit willen we ook zeker naar alle partijen uiten met wie we samenwerken. Dit kenmerkt Moving-In tot in het diepste geloof. Hoe fijn is het als je je thuis voelt op je werk?

We zijn flexibel

Zo flexibel als we zijn tijdens de potjes speedsoccer en tafeltennis, zo flexibel zijn we ook bij onze werkzaamheden. Meedenken met de klant? Check. Dit zorgt voor passende en effectieve oplossingen. Snel schakelen met onze klanten en overige partijen? Check.

Dit zorgt ervoor dat wij de spoedjes van klanten snel oppakken én aanpakken. Het uiteindelijke doel van onze flexibiliteit? Dat is natuurlijk zodat de bewoners het hoogst mogelijke woongenot ervaren. Zo flexibel zijn, is ons natuurlijk niet aan komen waaien. Hier is intern erg hard voor gewerkt. Hiervoor moesten we meegaan met de tijd. Dat wil zeggen: meegaan met de huidige en upcoming trends en ontwikkelingen rondom ons vakgebied.

Onze eigen medewerkers blijven zich constant ontwikkelen. We ontwikkelen onze software en zorgen dat dit up-to-date blijft. Ons projectteam, de Movers, de magazijn crew én onze software zijn zo ingericht dat de mogelijkheid tot snel schakelen niet de uitzondering is. Nee. Het is de regel!

Een efficiënte en professionele oplossing

Door een organisatie neer te zetten waarbij alle bedrijfsprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk zijn ingericht, wil Moving-In meerwaarde creëren voor haar klanten. Efficiëntie en effectiviteit leiden tot kostenbesparing waardoor wij lagere tarieven kunnen hanteren. Daarnaast draagt het bij aan een transparante werkwijze en zorgt het ervoor dat we flexibel en snel kunnen inspringen op elk interieur probleem.

Moving-In hecht veel waarde aan communicatie en deskundigheid. Onze mensen hebben kennis van zaken en weten om te gaan met grote projecten en belangen. Het is juist bij deze projecten waar onze kracht, het ontzorgen van de klant, zichtbaar wordt. Wij denken graag met je mee en we weten altijd een passend interieur te vinden voor elk project.

Duurzame doelen van Moving-In

Duurzaamheid is heel belangrijk voor ons. Met onze werkzaamheden dragen we daarom graag bij aan een positieve impact op de wereld. Om deze positieve impact te vergroten, hebben we ook specifieke doelen gesteld.

Ons grootste doel? Om wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair in te richten, met zo min mogelijk belasting op het klimaat. Door stap voor stap duurzame veranderingen in gang te zetten, komen we elke keer weer een stukje dichterbij ons uiteindelijke doel.

Je leest meer over onze duurzame ambities op onze impact pagina.

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Mylène

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.