Over Moving-In

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad bieden wij de meeste keuze voor onze klanten. Wij willen het mogelijk maken om tijdelijke inrichtingen te leveren voor elk budget, van basis tot zeer uitgebreid en van standaard tot zeer exclusief. Onze visie gaat verder dan het alleen leveren van meubelen.

Passie, hard werken en creativiteit zijn voor ons de basisingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een Thuis.

Eenvoud

Bij Moving-In streven wij naar eenvoud voor de klant. Met honderden verschillende producten en tal van verschillende toepassingen willen we elke aanvraag zo eenvoudig mogelijk maken. Aan de hand van onze meubelpakketten en een simpele offerteaanvraag systeem krijgt de klant direct inzicht de mogelijkheden van Moving-In meubelverhuur. Voor één vast all-in tarief per maand dragen wij zorg voor de levering, transport, montage, installatie, styling, service, verzekering, verwijdering, opslag en onderhoud. Door juist al deze zaken in eigen beheer te houden blijven wij eindverantwoordelijk en belangrijker, creëren wij eenvoud voor de klant.

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Efficiënt en effectief

Door een organisatie neer te zetten waarbij alle bedrijfsprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk zijn ingericht wil Moving-In van meerwaarde zijn voor haar klanten. Efficiency en effectiviteit leiden tot kostenbesparing waardoor lagere tarieven kunnen worden gehanteerd. Daarnaast draagt het bij aan een transparante werkwijze en zorgt het ervoor dat we flexibel en snel kunnen inspringen op elk interieurprobleem.

Professionaliteit

Moving-In hecht veel waarde aan communicatie en deskundigheid. Onze mensen hebben kennis van zaken en weten om te gaan met grote projecten en belangen. Het is juist bij deze projecten waar onze kracht, het ontzorgen van de klant, zichtbaar wordt. Wij denken met u mee en weten uw wensen te vertalen in een passend interieur voor elk project.

One-stop-shop

Moving-In is een one-stop-shop voor bedrijven waar echt alles aangaande de woning geregeld kan worden. Op het gebied van woninginrichting verhuren wij naast meubilair ook bedden, linnengoed, huishoudelijke apparaten, keukenservies, witgoed, kantoorartikelen, decoratie en nog veel meer!

Naast een breed assortiment voor in de woning kunnen wij ook zorg dragen voor de vloeren, schilderwerk en raambekleding. Eén aanspreekpunt en één verantwoordelijke op gebied van de totale woninginrichting!

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Mila

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.