Stijlen

Of je nu op zoek bent naar woninginrichting voor studentenhuisvesting, diplomaten, voetbalclubs, noodopvang of voor tijdelijke meubilering voor verkoopstyling, bij Moving-In vind je altijd het passende interieur voor iedere stijl. Hierin denken we graag met jou mee, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het inrichten van je nieuwe tijdelijke woning. Hoe we dat doen? Simpel!

Met maar liefst drie premium interieurstijlen en een uitgebreid in-house assortiment, bieden we alle mogelijkheden voor tijdelijke woninginrichting. Door onze ervaring met woninginrichting weten we precies wat onze je nodig hebt om van een huis een thuis te maken. De interieurstijlen zijn daarom samengesteld op basis van de wensen en behoeften van klanten die we al eerder hebben geholpen.

Benieuwd naar de stijlen? Bekijk ze hieronder

UrbanChique | Moving-in

Maak kennis met ons luxe meubelstijl ‘Urban Chique’. Een populaire woonstijl die in verschillende vormen terug te zien is. De warme materialen zorgen voor het chique gevoel, terwijl de stoere materialen zorgen voor de urban vibe binnen het interieur.

De moderne stijl is niet weg te denken in deze tijd. Strakke vormen en rechte lijnen zijn van belang in deze interieurstijl. De meubels zijn vernieuwend en kenmerken zich door de unieke indeling. Dit interieur zorgt voor eenvoud en rust in de ruimte.

De moderne stijl is niet weg te denken in deze tijd. Strakke vormen en rechte lijnen zijn van belang in deze interieurstijl. De meubels zijn vernieuwend en kenmerken zich door de unieke indeling. Dit interieur zorgt voor eenvoud en rust in de ruimte. Selecteer deze stijl in onze ontwerptool en stel je meubelpakket samen.

De naam zegt het al: een natuurlijk interieur. En wij kiezen hierbij zo veel mogelijk voor duurzaam en ecologische materialen. Want laten we eerlijk zijn, hoe ontzettend gaaf is het om duurzame en unieke producten terug te laten komen in je interieur.

Hoe het werkt

Selecteer je stijl, vink je wensen aan en geef de huurperiode door, dan doen wij de rest. Want met ons all-in concept zorgen wij dat jij je nergens meer naar hoeft om te kijken. Levertijden? Montage? Garanties? We got you. Binnen een handomdraai realiseren we diverse stijlvolle interieur inrichtingen voor ieder budget. Zo is een tijdelijke woninginrichting van Moving-In voordelig en snel gerealiseerd.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Stijlvolle interieurs op maat
  • Flexibele huurperiodes
  • 100% service garantie
  • Grote voorraad, snelle levertijden
  • Kwaliteitsmeubelen voor ieder budget