Projectinrichting short stay

Complete woninginrichting

Projectinrichting short stay

Projectinrichting kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zo wordt het ook vaak gebruikt voor tijdelijke woningen en short stay. Bij short stay wordt er gemeubileerd verhuurd voor een korte periode. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke woningen voor expats of het verhuren van een tijdelijk onderkomen voor studenten. Bij het verhuren van short stay woningen is het belangrijk dat de woning is voorzien van de juiste meubels en faciliteiten. Zo maakt u het verblijf aangenaam en zult u het ook sneller en beter kunnen verhuren.

Bent u op zoek naar dé oplossing voor projectinrichting van short stay woningen? Bij Moving-In verhuren we complete woninginrichtingen voor short stay. Onze stylisten en projectleiders hebben kennis van zaken en kunnen zo uw wensen en doelen helder vertalen in het interieur. Projectinrichting voor short stay? Bij Moving-In zit u goed!

Complete woninginrichting voor short stay

Moving-In is een betrouwbare partner op het gebied van projectinrichting voor onder andere short stay. Wij hebben de juiste kennis en ervaring op het gebied van woninginrichting en zijn expert in het samenstellen van interieurs om te verhuren. Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van projectinrichting en zo kunt u zich bezig houden met andere zaken die komen kijken bij short stay. Voor de projectinrichting van short stay woningen vindt u bij ons alle benodigde zaken. Van meubels tot beddengoed, witgoed en zelfs het servies. Op deze manier kunt u de short stay zorgeloos maken voor iedere expat, student of voor mensen die binnen korte tijd een tijdelijk onderkomen behoeven.

WE LOVE WORKING WITH

Wilt u meubels huren voor een tijdelijke woning of short stay locatie? Maak dan gebruik van onze handige configurator op de website. Hierin kunt u het interieur wat u wilt huren eenvoudig zelf samenstellen. U kunt zelf de meubels uitkiezen en ook kunt u aangeven in welke stijl u deze graag wilt.

TRANSPARANTE WERKWIJZE MET UITSTEKENDE SERVICE

Bij Moving-In werken wij op een heldere en transparante manier, zo weet u bij ons wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. De projectinrichting voor short stay woningen is nog nooit zo makkelijk geweest en u kunt bij ons dan ook eenvoudig complete woninginrichtingen huren tegen concurrerende prijzen. U kunt eenvoudig meer informatie opvragen, dit kan via onze configurator, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder, zodat uw short stay binnenkort beschikt over een compleet interieur en alle benodigde faciliteiten.

blank

Mila

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.