Projectinrichting

Projecten

Logeerwoningen

Overweegt u als woningcorporatie of aannemer één of meerdere logeerwoningen ter beschikking te stellen vanwege groot onderhoud of renovatie? Bij Moving-In bent u aan het juiste adres! Moving-In stoffeert en meubileert logeerwoningen en wisselwoningen door heel Nederland. Het is juist in deze tak van onderhoud en renovatie…

Studentenkamers

Al uw studentenkamers gemaakt op maat. Van een basic interieur tot alle luxe wat uw studenten kunnen wensen. U maakt de keuze en wij regelen alles voor u van A tot Z. Enkel een aantal losse items bestellen of juist een volledige kamer/ gezamenlijke ruimte inclusief vloer, verlichting en raambekleding. Moving-in is de totaal ontzorger voor complete studentenkamers…

Projectinrichting

Moving-In biedt dè oplossing bij elk vraagstuk op het gebied van projectinrichting. Wij verhuren en verkopen complete woninginrichtingen voor nagenoeg elk project. We zijn een one-stop-shop waarbij u naast meubilering tevens bij ons terecht kunt voor vloeren, schilderwerk en raambekleding. Onze projectleiders en stylistes hebben kennis van zaken en weten uw wensen en doelen helder en efficiënt te vertalen in passend interieur.

Een betrouwbare partner

Moving-In is een betrouwbare partner als het gaat om grotere projecten. Wij zijn vertrouwd met alle aspecten die spelen bij het inrichten van meerdere woningen, waardoor u zich kunt focussen op andere zaken. Door rechtstreek vanuit de fabrikant te leveren zijn wij in staat om concurrerende prijzen te hanteren voor hoge kwaliteitsmeubelen. Ook na oplevering blijft Moving-In betrokken en aanspreekbaar. Op de geleverde inrichtingen behoudt u levenslange service. U blijft bij ons terecht kunnen voor nazorg, onderhoud en nabestellingen.

Appartementencomplexen

Amsterdam | Projectinrichting

Transparante werkwijze

Onze werkwijze is helder en transparant. U heeft te maken met één vaste contactpersoon die u gedurende het hele project van A tot Z begeleidt en bereikbaar blijft na oplevering. Pas wanneer er helemaal duidelijk is wat uw wensen zijn met betrekking tot het project, zullen wij met een passend voorstel komen dat past binnen het gestelde budget. Dankzij eigen voorraad en transport zijn wij in staat om ook op korte termijn elk woning van een passend interieur te voorzien.

Moving-In projectinrichting is er voor:

  • Wisselwoningen en logeerwoningen bij renovatieprojecten
  • Het inrichten van recreatiewoningen
  • Tijdelijke kantoorinrichting
  • Korte huurperiodes bij evenementen
  • Studentenhuisvesting
J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Dewi

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.