Projectinrichting

Projecten

Logeerwoningen

Verduurzaming, groot onderhoud, of renovatie van woningen. Vroeg of laat krijg je hiermee te maken als woningcorporatie of aannemer. Het hoort er nou eenmaal bij. En de bewoners? Die moeten natuurlijk een tijdelijk onderdak krijgen tijdens de werkzaamheden. Dus, wat is het plan van aanpak? De bewoners gaan verhuizen naar een tijdelijke woning: een logeerwoning …

Studentenhuisvesting

Wij geloven dat jongeren de toekomst zijn en steeds meer behoefte zullen hebben aan een duurzaam, flexibel en scherp geprijsd meubelconcept voor hun studentenkamer. Er zal een omschakeling plaatsvinden in de manier van consumeren. Studenten zullen steeds meer zaken gaan huren voor meer flexibiliteit en gemak. Dit gebeurt al met verschillende producten…

Noodopvang

De oorlog in Oekraïne raakt iedereen diep in het hart. Zo ook bij iedere medewerker van Moving-In. Wij willen niet stilzitten. Wij willen niet toekijken. Wij willen helpen en steunen waar mogelijk. Dit geldt niet alleen voor ons. Dit geldt voor vele bedrijven, gemeentes en andere organisaties…

Appartementencomplexen

Wat maakt een appartement aantrekkelijk? De locatie, de uitstraling maar vooral het interieur! Moving-In stoffeert, styled en meubileert appartementencomplexen door heel Nederland. Wat onze drijfveer is? Een grote passie voor stijlvolle interieurs. Wij horen graag wat jij van ons verwacht! Aan de hand van jouw wensen kunnen wij aan de slag en zorgen voor een verbluffend resultaat. Dat garanderen wij!

Overige projectinrichting

Of het nou gaat om seniorenwoningen, kantoorinrichting of recreatiewoningen. Door onze ervaring weten wij wat voor elk soort project belangrijk is. Hierdoor kunnen wij jou een afgestemd aanbod aanbieden met de belangrijkste essentials. Waarom? Zodat wij jou volledig kunnen ontzorgen als het gaat om projectinrichting. Zorgzaamheid, flexibiliteit en ondernemerschap dat is waar wij voor staan!

Projectinrichting

Moving-In biedt dè oplossing bij elk vraagstuk op het gebied van projectinrichting. Wij verhuren en verkopen complete woninginrichtingen voor nagenoeg elk project. We zijn een one-stop-shop waarbij je naast meubilering tevens bij ons terecht kunt voor vloeren, schilderwerk en raambekleding. Onze projectleiders en stylistes hebben kennis van zaken en weten jouw wensen en doelen helder en efficiënt te vertalen in passend interieur.

Een betrouwbare partner

Moving-In is een betrouwbare partner als het gaat om grotere projecten. Wij zijn vertrouwd met alle aspecten die spelen bij het inrichten van meerdere woningen, waardoor jij je kunt focussen op andere zaken. Door rechtstreek vanuit de fabrikant te leveren zijn wij in staat om concurrerende prijzen te hanteren voor hoge kwaliteitsmeubelen. Ook na oplevering blijft Moving-In betrokken en aanspreekbaar. Op de geleverde inrichtingen behoudt je levenslange service. Je  blijft bij ons terecht kunnen voor nazorg, onderhoud en nabestellingen.

Appartementencomplexen

Amsterdam | Projectinrichting

Transparante werkwijze

Onze werkwijze is helder en transparant. Je hebt te maken met één vaste contactpersoon die je gedurende het hele project van A tot Z begeleidt en bereikbaar blijft na oplevering. Pas wanneer er helemaal duidelijk is wat jouw wensen zijn met betrekking tot het project, zullen wij met een passend voorstel komen dat past binnen het gestelde budget. Dankzij eigen voorraad en transport zijn wij in staat om ook op korte termijn elk woning van een passend interieur te voorzien.

Moving-In projectinrichting is er voor:

  • Wisselwoningen en logeerwoningen bij renovatieprojecten
  • Het inrichten van recreatiewoningen
  • Tijdelijke kantoorinrichting
  • Korte huurperiodes bij evenementen
  • Studentenhuisvesting
Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

Dura Vermeer

Dura Vermeer

Top Bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel!

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Mila

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.