Appartementencomplexen

Projectinrichting

Appartementencomplexen

Wat maakt een appartement aantrekkelijk? De locatie, de uitstraling maar vooral het interieur! Moving-In stoffeert, styled en meubileert appartementencomplexen door heel Nederland. Wat onze drijfveer is? Een grote passie voor stijlvolle interieurs. Wij horen graag wat jij van ons verwacht! Aan de hand van jouw wensen kunnen wij aan de slag en zorgen voor een verbluffend resultaat. Dat garanderen wij!

Waarom Moving-In?

Moving-In is een betrouwbare partner voor vastgoed ontwikkelaars en investeerders wanneer het gaat om het creëren van een thuis. Door ervaring met vastgoed ontwikkelaars weten wij precies hoe wij jou kunnen ontzorgen op gebied van woninginrichting. Hoe we dit doen? Door het gehele interieurproject uit handen te nemen. Van het stylen, inhuizen, uithuizen, installeren tot aan het monteren van al het meubilair. Wij creëren een thuis voor de bewoners en zorgen daarbij ook voor efficiëntie gedurende het project.

Moving-In staat voor:

  • Zorgzaamheid
  • Flexibiliteit
  • Ondernemerschap

Appartementencomplexen

Amsterdam | Projectinrichting

Complete woninginrichting

Om het nog gemakkelijker voor jou te maken als projectontwikkelaar bieden wij meubelpakketten in verschillende interieurstijlen en ruimten. Deze meubelpakketten zijn samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van vastgoedontwikkelaars die we eerder hebben geholpen. Op zoek naar een basisinboedel? Geen probleem! Op zoek naar een gedetailleerde inrichting? Fixen wij! Of je nou op zoek bent naar een basisinboedel of een compleet verzorgde inventaris, Moving-In werkt graag samen op een manier die bij jou past. Benieuwd naar de pakketten? Bekijk ze hier! 

Voldoen de pakketten niet aan de eisen die jij stelt als projectontwikkelaar? Dat is natuurlijk geen probleem. Ook voor een inrichting op maat helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertalen jouw wensen graag in een verbluffend woon concept.

Huren of kopen

Ben je op zoek naar een flexibiliteit? Kies voor ons meubelhuurconcept! Met scherp geprijsde huurtarieven is het huren van meubels een perfecte oplossing voor jouw appartement. Het voordeel van meubelverhuur:

  • Geen grote investering vereist
  • Scherpe huurtarieven
  • Transporteren, monteren en ophalen doen wij
  • Reparatie en vervanging

Daarnaast biedt Moving-In ook de mogelijkheid om meubilair aan te schaffen. Welke oplossing past het beste bij jou? Wij zijn benieuwd en horen graag wat jij belangrijk vindt voor jouw project!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Zilpa

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.