Logeerwoningen

Projectinrichting

Meubels huren voor een logeerwoning of wisselwoning?

Overweegt u als woningcorporatie of aannemer één of meerdere logeerwoningen ter beschikking te stellen vanwege groot onderhoud of renovatie? Bij Moving-In bent u aan het juiste adres!

Moving-In stoffeert en meubileert logeerwoningen en wisselwoningen door heel Nederland. Het is juist in deze tak van onderhoud en renovatie waar onze diensten van enorme meerwaarde zullen zijn binnen uw project. Dankzij jarenlange ervaring weten we welke aspecten er meespelen bij grote renovatie- en onderhoudsprojecten en denken hierin graag met u mee. Niet alleen bieden we de bewoners een tijdelijke ‘thuis’ met kwaliteitsmeubelen en apparatuur, het is ook nog eens flink voordeliger dan het zorg dragen voor allerlei andere alternatieven. En wat te denken van de kosten die u bespaart door alles op dit gebied uit handen te geven? Geen zorgen meer over opslag, transport, interieur, levertijden, styling, verzekering, service enzovoorts! Moving-In verzorgt, ontzorgt en is een betrouwbare partner waar u op kunt rekenen!

Meubelverhuur bij renovatieprojecten

Een woninginrichting voor logeerwoningen moet voordelig en bestand zijn tegen intensief gebruik, zogenoemd ‘hufterproof’. Speciaal voor woningcorporaties en aannemers heeft Moving-In passende woninginrichtingen geselecteerd voor het tijdelijk inrichten van de logeerwoningen. De kwaliteit is afgestemd op het grote verloop van in- en uitgaande gezinnen en doordat alle items makkelijk zijn schoon te houden, wordt langdurig behoud van het interieur gegarandeerd.

Het is ons doel om het de gezinnen zo aangenaam mogelijk te maken tijdens hun tijdelijke verblijf en hiermee bij te dragen aan een hogere bewonerstevredenheid binnen het project. Zo zijn alle apparaten, verlichting en decoratie geïnstalleerd, aangesloten en gemonteerd.
Gezinnen hoeven enkel hun koffers en boodschappen mee te nemen. Daarnaast onderscheidt Moving-In zich in het creëren van een thuis. Niet alleen moet het huis functioneel worden ingericht. Het moet tevens een thuis worden waar het gezin kan ontspannen tijdens deze hectische overbruggingsperiode. Bij Moving-In doen we dus meer dan het verhuren van meubels voor een logeerwoning. Wij zorgen voor het totaalplaatje!

Logeerwoningen

Rotterdam | Projectinrichting

Logeerwoningen

Den Haag | Projectinrichting

Logeerwoningen

Amsterdam | Projectinrichting

Transparante werkwijze

Naast meubels huren voor logeerwoningen kunt u bij ons ook terecht voor stoffering en overige aanvullende diensten. Hiermee is Moving-In is de one-stop-shop waar u op kunt bouwen!

Bent u benieuwd wat we voor uw renovatie- of onderhoudsproject kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. We vertellen u graag hoe onze aanpak zorgt voor meer kostenbesparing en een hogere bewonerstevredenheid binnen het project!

Onze diensten bestaat uit:

  • Schilderwerk
  • Vloerafwerking
  • Raambekleding
  • Plafondverlichting
  • Interieur
  • Internet & televisie aansluiting
Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

Dura Vermeer

Dura Vermeer

Top Bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel!

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

We love logeerwoningen

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Mila

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke meubelverhuur voor logeerwoningen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.