Overige projectinrichting

Projectinrichting

Waarom Moving-In?

Of het nou gaat om seniorenwoningen, kantoorinrichting of recreatiewoningen. Door onze ervaring weten wij wat voor elk soort project belangrijk is. Hierdoor kunnen wij jou een afgestemd aanbod aanbieden met de belangrijkste essentials. Waarom? Zodat wij jou volledig kunnen ontzorgen als het gaat om projectinrichting. Zorgzaamheid, flexibiliteit en ondernemerschap dat is waar wij voor staan!

Seniorenwoning

Bij een seniorenwoning denken veel mensen aan een ouderwets en praktisch ingerichte woning. Laat ons jou verrassen en bewijzen dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Een stoel waar je net iets makkelijker uit opstaat is bijvoorbeeld vaak al voldoende voor het creëren van een comfortabele woning. Moving-In houdt met de inrichting voor seniorenwoningen altijd rekening met dit soort zaken. Op deze manier zorgen wij voor een mix van een stijlvol interieur en comfort. Voor deze projecten biedt Moving-In speciale senioren pakketten aan. Hierin zijn ook bedverhogers, wandsteunen, wc-bril verhoger en andere benodigdheden verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer  informatie.

Kantoorinrichting

Ook voor kantoorinrichting ben je bij Moving-In aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar de inrichting voor tien of honderd collega’s, wij regelen het! Moving-In biedt een breed aanbod aan kantoorinrichting, ook in verschillende pakketten. Wij zien het kantoor als een dynamische werkplek waarbij collega’s elkaar ontmoeten en spreken. Met de komst van het thuiswerken heeft het kantoor meer de rol als ontmoetingsplek gekregen waarbij brainstormen en overleg het belangrijkste is. Het kantoor dient hierdoor op een andere manier te worden ingericht. Met onze ervaring kan Moving-In een concept op maat realiseren met het juiste meubilair. Daarbij houdt Moving-In rekening met ergonomie, effectiviteit, duurzaamheid en alles waardoor jij optimaal kunt werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust, wij vertellen je graag meer over hoe wij jou kunnen helpen.

Recreatiewoningen

Voor een recreatiewoningen zijn er verschillende zaken die belangrijk zijn. Ten eerste is er vanuit de vakantieganger behoefte aan gemak, comfort en veiligheid. Dit nemen wij als Moving-In serieus. Ten tweede worden recreatiewoningen intensief gebruikt worden door wisselende groepen mensen. Dit vereist kwalitatief meubilair, dat goed tegen een stootje kan, zonder in te leveren op comfort en de stijleisen van jou en de bezoeker. Moving-In neemt deze dingen mee wanneer het gaat om projectinrichting voor recreatiewoningen. Wij horen graag wat je van ons verwacht en hoe we jou en de bezoeker een wow-effect kunnen geven.

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen projectinrichting? Wij vertellen er je er graag meer over. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek en lekkere kop koffie.

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van de circa 1.000.000 actieve klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Zilpa

Offerte aanvragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip