Studentenhuisvesting
Projectinrichting

Studentenhuisvesting

Wij geloven dat jongeren de toekomst zijn en steeds meer behoefte zullen hebben aan een duurzaam, flexibel en scherp geprijsd meubelconcept voor hun studentenkamer. Er zal een omschakeling plaatsvinden in de manier van consumeren. Studenten zullen steeds meer zaken gaan huren voor meer flexibiliteit en gemak. Dit gebeurt al met verschillende producten, zoals fietsen of scooters. Dit zal in de toekomst alleen maar meer worden. Moving-In is met een innovatief concept voorloper op het gebied van studentenhuisvesting in Nederland.

Meer studenten, meer woningen

Onze ervaring met studenten(huisvesters) leert ons dat de vraag naar gemeubileerde studentenkamers de laatste jaren flink is toegenomen. Internationale studenten komen grotendeels in september naar Nederland om te studeren en zorgen voor een piekdrukte. Uit onderzoek blijkt dat 78% van deze internationale studenten een gemeubileerde kamer huurt. Deze wisselende groep van studenten maakt intensief gebruik van het meubilair en wij snappen dat dit behoefte aan kwaliteit en flexibiliteit met zich meebrengt.

Met een huurconcept kun je als studentenhuisvester de wisselende vraag aan gemeubileerde kamers op vangen. Moving-In kan door flexibiliteit serieus te nemen razendsnel leveren op het moment dat dat nodig is. Daarnaast zijn onze huurtarieven scherp geprijsd en zijn onze huurperiodes erg flexibel. Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wij bespreken graag je wensen tijdens een kop koffie!

Zei iemand feestje?

Naast het studeren hebben studenten ook een andere behoefte: feesten! Wij begrijpen dat en vinden het belangrijk dat studenten dit ook kunnen doen. Door het intensieve gebruik van hun kamer is het belangrijk dat meubilair tegen een stootje kan. Naast dat niemand zit te wachten op mankementen, is het ook veel duurzamer om kwalitatief goede meubels te gebruiken. Het meubilair van Moving-In is daarom geproduceerd om intensief gebruik te doorstaan. Goed voor de studenten(huisvesters) én voor de planeet.

Flexibiliteit zit in ons DNA

Los van meubels die “hufterproof” zijn kan er altijd wat kapotgaan. Is dat erg? Wij vinden van niet. Met Twentste nuchterheid lossen wij dat graag voor jou en de student op. Huismeesters hebben hierdoor geen omkijken meer naar transport, vervanging, reparatie en of onderhoud. Bijna alle meubels die worden geleverd door Moving-In worden op voorraad gehouden voor een razendsnelle service. Onze flexibiliteit, dat is waar wij in geloven en voor staan.

Moving-In als totaalontzorger voor jouw project

Moving-In is meer dan alleen leverancier van projectinrichting voor studentenhuisvesting. Wij nemen het gehele inrichtingsproject uit handen. Hebben de muren een likje verf nodig? Geen probleem! Kunnen de kamers een nieuwe vloer gebruiken? Regelen wij! Op het gebied van woninginrichting kan Moving-In alles uit handen nemen! Wij noemen dat totaalontzorgen. Ben je benieuwd wat wij niet doen? Wij ook. Bel gerust of kom een keer langs voor een kopje koffie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Moving-In staat voor:

  • Flexibiliteit
  • Kwalitatief en stijlvol meubilair
  • Volledige ontzorging
  • Duurzaamheid
Dura Vermeer

Dura Vermeer

Top Bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we wij megatrots op zijn! Dit willen we graag met je delen. Daarom laten we je een klein voorproefje zien over hoe een samenwerking met Moving-In eruit ziet. Check hieronder hoe onze klanten onze expertises hebben ingezet.

Steff

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.