Studentenkamers
Projectinrichting

Meubelverhuur studenten

Eind 2017 is het idee ontstaan om tijdelijke inrichtingen te gaan leveren voor studenten. Met circulair meubilair, een duurzame visie, de juiste branding en scherpe tarieven geloven we dat we een concept te pakken hebben waarbij de levensstandaard van de gemiddelde student wordt verhoogd en we bijdragen aan een verlaging van onze ecologische voetafdruk.

Wij als Moving-in geloven dat een prettige studentenkamer en gezellige gezamenlijke ruimten zorgen voor een beter resultaat voor uw studenten. Een kamer moet niet voelen als “gewoon maar een kamer”, maar als een echt thuis voor de studenten. Wij als Moving-in bieden u hiervoor de ultieme oplossing.

Studentenkamer inrichten met gehuurd meubilair

Al uw studentenkamers gemaakt op maat. Van een basic interieur tot alle luxe wat uw studenten kunnen wensen. U maakt de keuze en wij regelen alles voor u van A tot Z. Enkel een aantal losse items bestellen of juist een volledige kamer/ gezamenlijke ruimte inclusief vloer, verlichting en raambekleding. Wist u dat wij in Enschede (De Veste) zelfs gordijnen hebben geleverd van gerecyclede petflessen?!

Moving-in is de totaal ontzorger voor complete studentenkamers en gezamenlijke woonruimten. Dit betekent geen gedoe bij zowel het kopen als het huren van meubilair. Een greep uit ons assortiment: meubelen, witgoed, huishoudartikelen, keukenpakketten, bedlinnen en televisies.

Studentenkamers

Enschede | Projectinrichting

Transparante werkwijze

Zijn er problemen of gaan er dingen kapot? Hier komt onze Twentse nuchterheid aan bod: een melding en Moving-In regelt alles direct. Ontlast uw huismeesters met het regelen van transport, vervanging, reparatie en/of onderhoud, want Moving-In regelt het!

Staat één van uw studentenkamers voor een langere periode leeg? Waarom zou u betalen voor een interieur waar niemand gebruik van maakt? Dit is met het huren van een interieur verleden tijd! U kiest zelf uw periode waarvoor u het interieur wilt huren. Dit zorgt voor een kostenverlaging bij rustigere tijden. Moeten uw kamers daarna weer snel worden ingericht? Geen enkel probleem! Door onze korte lijnen en voorraden in eigen beheer kunnen wij binnen no-time uw kamer weer inrichten door middel van één telefoontje.

Voor elk budget heeft Moving-In een passende oplossing voor zowel student als studentenhuisvester. Bent u ook nieuwsgierig wat Moving-In voor u en uw studenten kan betekenen? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Onze focuspunten zijn:

  • Inspiratie
  • Duurzaamheid
  • Circulariteit
  • Ontzorging
  • All-in oplossing zijn voor student en studenthuisvester
Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

We love projectinrichting

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Sibren

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke meubelverhuur voor studentenkamers? Vraag een vrijblijvende offerte aan.