Rustwoning inrichten 

Eenvoudig en snel

Rustwoning inrichten door Moving-In

Een tijdelijke woning, zoals een rustwoning of logeerwoning moet aanvoelen als thuis. Het is een tijdelijke woning waar u kunt verblijven als er aan uw eigen woning wordt gebouwd of gerenoveerd. Ook wordt er bij een verhuizing regelmatig gebruik gemaakt van een rustwoning om zo de tijd te overbruggen totdat u in uw nieuwe woning kunt.

Bij een rustwoning is het van belang dat de nodige meubels in staan om zo de tijd, die u er moet verblijven, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het verhuizen van alle meubels uit uw bestaande woning is vaak een heel gedoe en om voor een tijdelijke woning nieuwe meubels te kopen is ook wat onzinnig en vaak erg duur. U kunt bij een rustwoning dan ook kiezen om meubels te huren die in deze tijdelijke woning kunnen staan. Bij Moving-In zit u goed voor meubelverhuur en kunt u eenvoudig meubels huren voor een onbepaalde periode.

Meubels huren om een rustwoning in te richten

Bij het inrichten van een rustwoning of tijdelijke woning staat het team van Moving-In graag voor u klaar. U kunt bij ons eenvoudig meubels huren om hiermee de woning in te richten waar u tijdelijk gaat verblijven, dit kan zijn omdat uw huidige woning wordt verbouwd of gerenoveerd. Wij kunnen alles op het gebied van interieur voor u regelen. Hierbij kunt u denken aan banken, stoelen, tafels, maar ook keukengerei, servies en zelfs witgoed. Bij ons is een tijdelijke woninginrichting snel gerealiseerd en kunt u dit huren voor onbepaalde tijd. Of u nou voor een paar weken, maanden of jaren in een rustwoning zit, bij Moving-In kunt u hiervoor eenvoudig meubels huren. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze configurator!

Rustwoningen

Den Haag | Projectinrichting

WE LOVE WORKING WITH

Meubels huren om een rustwoning in te richten

Voor het leasen van een interieur kunt u een offerte aanvragen. Hierbij kunt u ook direct uw wensen doorgeven. Bij het aanvragen van de offerte kunt u gebruik maken van onze speciale configurator. Hierin kunt u precies aangeven wat u zoekt en welke meubels u nodig heeft. Ook is de stijl van het interieur eenvoudig aan te geven. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw interieur leasen en samenstellen. De offerte wordt hier dan ook helemaal op afgesteld en u weet precies wat u te wachten staan. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. De experts van Moving-In helpen u graag verder!

Configurator | Moving-In

BETROUWBARE PARTNER VOOR MEUBELVERHUUR

Moving-In is een betrouwbare partner op het gebied van meubelverhuur. U kunt bij ons terecht als u meubels nodig hebt voor een rustwoning, logeerwoning of tijdelijk verblijf. Dit kan zijn omdat er wordt gebouwd of gerenoveerd aan uw tijdelijke woning, of dat u midden in een verhuizing zit en de tijd totdat u in uw nieuwe woning kunt moet overbruggen. U kunt bij ons complete woninginrichtingen huren tegen concurrerende prijzen en wij bieden een uitstekende service. Wilt u meer informatie over het huren van meubels? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

blank

Zilpa

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.