blank

De moderne stijl is niet weg te denken in deze tijd en passen wij graag toe in ons assortiment. Strakke vormen en rechte lijnen zijn van belang in deze interieurstijl. De meubels zijn vernieuwend en kenmerken zich door de unieke indeling. Dit interieur zorgt voor eenvoud en rust in de ruimte.

blank

LOOK & FEEL

De kleuren die hier zijn gebruikt zijn: bruin, zwart, grijs en (crème)wit. Ook hier maakt de decoratie de ruimte gezelliger. Waar we in deze stijl erg trots op zijn is de bank! De stof van de bank bestaat namelijk volledig uit gerecyclede RPET flessen. De stof is een sterke, stevige maar zachte stof waaraan veel certificeringen zijn toegekend. Het heeft een rijke, matte uitstraling.

KENMERKEN

–   Strak
–   Hout
–   Metaal
–   Duurzaam

blank

"Liever modern en strak, dan is dit een uitstekende keuze!"

blank

Sfeerimpressie 1

Sfeerimpressie 2

Sfeerimpressie 3

Sfeerimpressie 4

Slaapkamers

blank blank
1/11
blank blank
1/10
blank blank
1/12
blank blank
1/7
blank blank
1/8

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.