Makelaars

Verkoopstyling

Meubels huren voor verkoopstyling

Moving-In is dé specialist op het gebied van woninginrichting voor versnelde verkoop en verhuur. Hoe we dat doen? Met een professioneel team aan stylisten. Zo toveren wij een leuke woning om naar een fantastische woning. Door te werken met oog voor detail, passie en zorgzaamheid kijken we hoe we jouw wensen kunnen vertalen in een prachtige modelwoning.

Kunnen de muren een likje verf gebruiken? Geen probleem! Moving-In is een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met interieur. Naast verkoopstyling helpen wij je graag met sauswerk, het leggen van een vloer, raambekleding en alles wat er nodig is voor het presenteren van een prachtige woning. Dit doen wij aan de hand van jouw wensen zodat een goede samenwerking altijd tot stand komt.

Wat is jouw doel als makelaar?

We willen graag weten waarnaar jij op zoek bent en vooral wat je van ons verwacht als partner. Wie is de doelgroep? Wat zijn de unieke eigenschappen van de woning? Hoe ziet de buurt eruit en wat zijn andere relevante aspecten die voor jou belangrijk zijn? Op deze manier kunnen wij het beste helpen met behalen van jouw doelen. Door veel ervaring met modelwoningen voor makelaars weten wij wat jij belangrijk vindt en wat er nodig is voor de verkoop of verhuur van een woning. Niks is voor ons te gek dus kom maar op met die uitdaging!

Als kers op de taart: woningfotografie

Veel potentiële kopers of huurders zullen de woning voor het eerst online zien. Hoe zorg je ervoor dat jouw woning een lust voor het oog is? Juist, met foto’s die de woning van zijn beste kant laten zien. Een stijlvol ingerichte woning komt pas echt tot zijn recht op mooie foto’s. Ben je het met ons eens? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van fotografie bij Moving-In. Wij verzorgen professionele fotopresentaties die je online én offline kunt gebruiken voor de verkoop of verhuur van jouw woning.

Het voordeel van verkoopstyling bij Moving-In

Als meubelverhuurbedrijf kan Moving-In jou veel voordelen bieden. Moving-In styled, transporteert en monteert alle meubels in voor jouw modelwoning. Wat verstaan wij onder verkoopstyling? Van basisinboedels tot aan een uitgebreide stijlvolle inrichting, niks is ons te gek. Door zorgzaam, flexibel en ondernemend te werk te gaan kunnen wij verzekeren dat jouw wensen zullen worden vertaald in een prachtig interieur.

Kies je voor Moving-In, dan kies je voor een one-stop-shop voor jouw gehele verkoopstyling:

  • Duurzame meubelen van hoge kwaliteit
  • Flexibele huurperiodes
  • Een grote voorraad en snelle levertijden
  • Een breed assortiment, waar de juiste smaak altijd tussen zit
  • All-in prijzen: transport, installatie, opslag en service met een glimlach
  • Een samenwerking op basis van vertrouwen en synergie

Wij zetten graag dat stapje verder voor een mooi resultaat! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou als makelaar? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met inrichting van één of meerdere modelwoningen.

J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

WE LOVE VERKOOPSTYLING

Er zijn veel projecten waar we wij megatrots op zijn! Dit willen we graag met je delen. Daarom laten we je een klein voorproefje zien over hoe een samenwerking met Moving-In eruit ziet. Check hieronder hoe onze klanten onze expertises hebben ingezet.

Mylène

Offerte aanvragen

Een modelwoning laten inrichten door Moving-In? Bekijk bij ons de mogelijkheden of vraag een offerte op!