Particulieren

Verkoopstyling

Meubels huren voor verkoopstyling

Moving-In is de perfecte partner voor het inrichten van uw woning ten behoeve van een versnelde verkoop of verhuur. Dankzij jarenlange ervaring en een brede kennis op het gebied van verkoopstyling, weten onze stylistes elke woning, klein en groot, op de prefecte manier te presenteren en de unieke eigenschappen van iedere woning te benadrukken. Een woning verkoopt nou eenmaal sneller wanneer deze mooi en goed wordt gepresenteerd met de juiste meubels.

Dankzij ons brede assortiment en grote voorraad voor verkoopstyling kunnen wij op korte termijn elke woning verkoopklaar opleveren!

Uw huis snel verkopen/verhuren met onze meubelpakketten

Speciaal voor verkoopstyling hebben wij een aantal vaste pakketten samengesteld. Zo kunt u gemakkelijk en snel kiezen welke ruimtes u gestyled wilt hebben en regelen wij de rest. Verder kunnen wij dankzij onze persoonlijke benadering alles binnen uw gewenste budget en volgens uw specifieke wensen uitvoeren.

Naast alleen meubilering en styling, bieden we bij Moving-In ook de optie voor stoffering en andere aanvullende diensten. Denk hierbij aan sauswerk/schilderwerk, vloerafwering, basisverlichting én raambekleding. Zo kunt u voor alle werkzaamheden terecht bij één partner! Heeft u interesse in deze aanvullende diensten? Geef het aan in uw aanvraag, dan helpen we u graag!

Particulieren

Den Haag | Verkoopstyling

De voordelen van verkoopstyling op een rij

  • Verkoop uw woning snel en effectief!
  • One-stop-shop
  • Stijlvol interieur op maat
  • Resultaatgericht
  • Flexibele huurperiodes
  • 100% service-garantie
  • Grote voorraad, snelle levertijden
  • Inclusief levering, montage, transport, styling, service en ophalen

Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Extra tip; woningfotografie door Moving-In

Veel potentiële kopers en huurders oriënteren zich vooraf op het internet. Het nader ingaan op een bepaalde woning in welke vorm dan ook zal afhangen van de eerste indruk die ze krijgen online. Moving-In verzorgt als aanvullende dienst professionele fotopresentaties die geschikt zijn voor online gebruik, brochures en andere marketingdoeleinden!

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Dewi

Offerte aanvragen

Op zoek naar een partner voor het inrichten van uw woning ten behoeve van een versnelde verkoop of verhuur en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!