Particulieren

Verkoopstyling

Meubels huren voor verkoopstyling

Wij helpen jou graag met de verkoopstyling van je oude woning. Waarom verkoopstyling? Simpel, je huis zal een stuk sneller verkocht of verhuurd worden. Door veel ervaring met verschillende woningen van groot en klein formaat, weten onze stylistes precies wat nodig is voor het creëren van een wow-effect. Hoe doen we dat dan precies? Door zorgzaam, flexibel en ondernemend te werk te gaan. Dat is wat ons motiveert en waar wij voor staan als Moving-In.

Kies jij ook voor één van onze meubelpakketten?

Kun je niet kiezen uit het brede aanbod aan meubilair? Neem een kijkje naar onze zelf samengestelde meubelpakketten. Deze zijn speciaal voor jou samengesteld aan de hand van verschillende stijlen en ruimten. Ben je op zoek naar een basis inboedel? Of juist naar een tot in de puntjes geregelde verkoopstyling? Onze pakketten maken het kiezen voor jou gemakkelijker. Heb je meer behoefte aan een inventaris op maat? Dat is natuurlijk ook altijd mogelijk. Neem gerust contact op met één van onze stylisten om te bespreken waar jij blij van wordt.

Moving-In is meer dan alleen meubelverhuur

Wat maakt ons nou echt uniek? Zorgzaamheid, flexibiliteit en ondernemerschap. Met deze drie kernwaarden doen wij er alles voor om jou zo volledig mogelijk te ontzorgen. Naast meubilering en styling kunnen wij jou ook helpen met het stofferen van jouw woning. Sausen, een vloer leggen, verlichting aansluiten of raambekleding? Niks is ons te gek. Wij helpen je er graag mee zodat jouw woning er fantastisch uit ziet.

Woningfotografie door Moving-In

Het grootste deel van de potentiële kopers of huurders zal de woning eerst online tegenkomen. Hoe zorg je ervoor dat potentiële kopers of huurders jouw woning niet kunnen weerstaan? Precies. Met foto’s die jouw huis in zijn volle glorie laten zien! Een mooi huis komt pas echt tot zijn recht op mooie foto’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over. Moving-In verzorgt professionele fotopresentaties die je online en offline kunt gebruiken voor de verkoop of verhuur van jouw woning.

 Het voordeel van verkoopstyling bij Moving-In:

Als meubelverhuurbedrijf kan Moving-In jou veel voordelen bieden. Moving-In styled, transporteert en monteert alle meubels in voor jouw modelwoning. Wat verstaan wij onder verkoopstyling? Van basisinboedels tot aan een uitgebreide stijlvolle inrichting, niks is ons te gek. Door zorgzaam, flexibel en ondernemend te werk te gaan kunnen wij verzekeren dat jouw wensen zullen worden vertaald in een prachtig interieur.

Kies je voor Moving-In, dan kies je voor een one-stop-shop voor jouw gehele verkoopstyling:

  • Duurzame meubelen van hoge kwaliteit
  • Flexibele huurperiodes
  • Een grote voorraad en snelle levertijden
  • Een breed assortiment, waar de juiste smaak altijd tussen zit
  • All-in prijzen: transport, installatie, opslag en service met een glimlach
  • Een samenwerking op basis van vertrouwen en synergie

Bent je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een keer rustig de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakje koffie? Bel ons gerust of kom langs! Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Dura Vermeer

Dura Vermeer

Top Bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

WE LOVE VERKOOPSTYLING

Er zijn veel projecten waar we wij megatrots op zijn! Dit willen we graag met je delen. Daarom laten we je een klein voorproefje zien over hoe een samenwerking met Moving-In eruit ziet. Check hieronder hoe onze klanten onze expertises hebben ingezet.

Sarah

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.