De 5 voordelen van het huren van meubilair

1/1

Twijfel je over het huren van meubels? We got you. In deze blog worden de voordelen van het huren van meubelen opgesomd. Na het lezen van de blog ben je zeker overtuigd over het huren van meubilair en de voordelen hiervan.

 

Meubels huren

Het huren van meubelen voor tijdelijk gebruik wordt steeds gebruikelijker. Niet alleen voor kantoormeubilair voor een werkplek, maar ook particulier. Logisch! Het draagt niet alleen bij aan de circulaire economie, maar ook aan je portemonnee. Hieronder vijf van de vele voordelen van het meubels huren.

 

1.      Levertijd

Op nieuw meubilair zit tegenwoordig een erg lange levertijd. Meestal moet je weken en soms zelfs maanden wachten op je nieuwe meubelstukken. Wanneer je ervoor kiest om het meubels te gaan huren, heb je niet te maken met de lange levertijden. Doordat Moving-In bijna alles uit eigen voorraad kan leveren, kan je nieuwe interieur al binnen een week in je woning staan. Handig als je snel in je nieuwe huis moet trekken en geen tijd hebt om te wachten op je gekochte meubels.

 

2.      Budget

Door het huren van meubilair hoef je niet in een keer een grote investering te doen voor de inrichting van jouw woning. Vooral wanneer je een eerste huis hebt gekocht en deze woning gaat inrichten, kunnen de kosten nogal oplopen. Met meubilair huren betaal je maandelijks een bedrag voor de inrichting waardoor deze kosten beter te behappen zijn.

 

3.      Gemak en flexibiliteit

Wanneer je voor meubelverhuur kiest, hoef je niet na te denken over het transport en plaatsing van de spullen. Moving-In spreekt in overleg met jou een datum en tijdvak af voor het bezorgen van jouw gehuurde meubilair. Een halfuur voordat onze verhuizers er zijn, geven we je een belletje. Wanneer onze verhuizers jouw woning weer verlaten, zijn alle meubels gemonteerd en geïnstalleerd. Hier hoef je niet meer naar om te kijken. Wanneer de huurperiode voorbij is, wordt je meubilair weer opgehaald. Nooit meer gedoe meer met verhuizen. Hoe fijn? Je vult simpelweg online je aanvraag in, kiest een bepaalde periode en wij doen de rest! Geen zorgen, Start Moving-In!

 

4.      Compleet

Naast dat Moving-In meubilair verhuurt, leveren wij nog veel meer. Zoals verlichting, (bed)linnen, complete huishoudpakketten, apparatuur & decoratie. Moving-In is een complete one-stop-shop op het gebied van meubelverhuur. En met een ruime keuze in ons assortiment, vind je altijd iets dat aan jouw wensen en eisen voldoet.

 

5.      Duurzaamheid

Wanneer meubels na afloop van de huurperiode weer terug in ons magazijn komen, worden deze vakkundig gereinigd en gecontroleerd op beschadiging of verkleuring. Is een meubelstuk beschadigd of verkleurd? Dan zorgen wij voor de reparatie. Zo geven we het meubilair een tweede, derde, vierde of zelfs een vijfde leven.

Door deze manier van werken kunnen de meubels meerdere keren worden ingezet, waardoor de levensduur van de meubels wordt verlengd. Dit voorkomt verspilling en maakt huurmeubilair megaduurzaam! Wij geloven in duurzaam ondernemen en zien het niet als een optie maar als een must.

 

De 10 garanties van Moving-In:

 • Beste kwaliteit & service
 • Scherpe tarieven
 • Stijlvol interieur
 • Snelle leveringen
 • Een interieur voor elk budget
 • Flexibele huurperiodes
 • All-in tarief
 • Volledige ontzorging!
 • Betrouwbare partner
 • Ontzorgen van jouw werknemers
 • 100 % tevredenheidsgarantie

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld van de voordelen van het huren van meubilair en ben je overtuigd van deze manier van het inrichten om jouw huis een écht thuis te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze producten hieronder of neem contact met ons op!

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

De 5 voordelen van het huren van meubilair

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

Duurzame inrichting voor een tijdelijke woning

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.