Begin met samenstellen

Appartementencomplexen

Projectinrichting

Meubels huren voor een appartementencomplex

Het verhuren van meerdere woningen tegelijk, bijvoorbeeld in een appartementencomplex, kan best een uitdaging zijn. Elke huurder heeft zijn eigen eisen waar jij als verhuurmakelaar of vastgoedbeheerder rekening mee moet houden als je wilt dat contracten vlot getekend worden.

Deze eisen gaan vaak gepaard met kosten, zoals het op maat gebruiksklaar maken van de woningen. Vooral wanneer huurders een gemeubileerde woning aanvragen, maar zij deze woning maar tijdelijk huren, zijn de kosten niet te overzien. Denk aan het constant aanschaffen van meubels, het transporteren en het in- en uit verhuizen hiervan. De perfecte oplossing? Het huren van meubels voor appartementencomplexen.

Begin met samenstellen

Een aantrekkelijke woning zonder zorgen

Het huren van meubels is allereerst voordelig voor de algemene verhuur van de appartementen in het complex. Net als dat verkoopstyling een woning aantrekkelijker maakt voor de verkoop, kan een volledig gemeubileerd huurhuis ook aantrekkelijker zijn voor de huurder. Verhuizen kost huurders die een woning maar tijdelijk huren immers veel tijd en geld. Denk aan de transportkosten voor het verhuizen van huidige meubels, of het aanschaffen van een volledig nieuwe inboedel voor hun tijdelijke huis.

Voordelen

Deze negatieve factoren worden weggenomen wanneer een woning al gemeubileerd verhuurd wordt. Ondanks dat de huurprijs voor een gemeubileerde woning wat hoger ligt, weegt dit voor kopers vaak niet op tegen de gemakken en ontzorging die een ‘kant-en-klaar’ huis met zich mee brengt. 

Een blije huurder, dat wil elke verhuurmakelaar of vastgoedbeheerder. Maar ook jijzelf als verhuurmakelaar of vastgoedbeheerder wil graag ontzorgd worden. Dat begrijpen wij bij Moving-In. 

Kies voor Moving-In

Wanneer je de inboedel voor een verhuurwoning bij ons huurt, bespaar je kosten voor de aanschaf, opslag en transport van meubels. Maar dat is niet het enige financiële voordeel. Wij bieden inboedels voor elk budget en garanderen een scherpe huurprijs. Daarnaast bieden we ook flexibele huurcontracten. Wil de volgende huurder de woning wel kaal huren? Geen probleem! Na het opzeggen van het meubelhuurcontract, worden de meubels gewoon weer door ons opgehaald.

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

  • Oudendal Groep
  • Doezastraat
  • Grand Stay
  • Noordeinde
  • Oudendal Groep
  • Weddesteeg
  • Grand Stay

Hoe Moving-In jou kan helpen

Ben je op zoek naar een flexibele, financieel aantrekkelijke manier van het gemeubileerd inrichten van een appartementencomplex? Waarmee je ook nog eens impact maakt? Moving-In kan je helpen. Voor jou als verhuurmakelaar of vastgoedbeheerder bieden we meerdere meubelpakketten in verschillende interieurstijlen en ruimten aan. Deze zijn samengesteld aan de hand van de wensen en behoeften van verhuurmakelaars en vastgoedbeheerders die we eerder hebben geholpen en hierbij houden we ons altijd vast aan onze 10 garanties

Van het stylen, inhuizen, uithuizen en installeren, tot aan het monteren van al het kwaliteitsmeubilair, Moving-In ontzorgt van A tot Z. We bieden je één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor het turnkey opleveren van alle woningen in je appartementencomplex. Door onze jarenlange ervaring in het verhuren van meubilair en inrichten van woningen, weten we hoe we bewoners zich thuis kunnen laten voelen. Bovendien zetten we altijd dat stapje extra voor een blije bewoner én een blije verhuurder, met onze 100% servicegarantie.

Bekijk de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen