Begin met samenstellen

Voetbalclubs

Meubelverhuur

Meubels huren voor voetballers

Een transferperiode is vaak één van de meest hectische periodes voor jou als voetballer. Er moeten veel zaken worden geregeld, waaronder het vinden van een geschikt huis waar je in gaat wonen. Het liefst wil je woning die is voorzien van alle gemakken en wil je niet veel tijd en moeite kwijt zijn aan verhuizen. Je kan opzoek gaan naar een gemeubileerde woning, maar deze woningen zijn schaars. Bovendien spelen in de Eredivisie alleen al bijna 500 voetballers en met de krapte op de woningmarkt is het vinden van een gemeubileerde woning niet makkelijk. De oplossing? Het huren van meubels. 

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten:

  • Ajax
  • Bayer Leverkusen
  • PSV
  • Bayer Leverkusen
  • Olympique Lyonnais
  • Bayer Leverkusen
  • Ajax
  • Olympique Lyonnais
  • Voetbalclubs
  • Voetbalclubs

Een volledige inrichting voor elk budget

Wanneer je kiest voor het huren van meubels, hoef je allereerst niet je zoektocht te beperken tot gemeubileerde woningen. De perfecte woning die aan eisen zoals locatie en bereikbaarheid voldoet, is misschien wel een kale woning. De rest van de eisen rondom inrichting, stijl en luxe kunnen vervolgens worden voldaan door een perfecte meubelverhuur partner. 

Moving-In is die perfecte partner. Door onze ruime ervaring met meubelverhuur bieden wij een ruim assortiment aan meubilair en accessoires van hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan alle specifieke eisen en wensen van verschillende voetballers. Zo hebben wij onder andere oud-voetballers Peter Bosz en Xabi Alonso geholpen met het inrichten van hun droomwoning. Of het nu gaat om moderne meubels, luxe meubels of klassieke stijlen, wij bieden voor elke speler de perfecte oplossing, voor elk budget.

Flexibele huurperiodes

Daarnaast begrijpen wij dat je vaak te maken hebt met onzekere contractlengtes en transfers. Je kunt als speler namelijk op elk moment worden verkocht of uitgeleend, waardoor de precieze duur van je verblijf in de woning onbekend kan zijn. Daarom bieden wij bij Moving-In flexibele huurperiodes aan voor het huren van meubels, aansluitend op de duur van het huurcontract van je woning.

Hoe Moving-In jou kan helpen

Moving-In ontzorgt van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat jij je als speler thuis kan voelen en van alle gemakken bent voorzien. Elke dag zetten we ons in om de persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten door te vertalen in comfortabele, stijlvolle en duurzame woninginrichtingen. Daarvoor hebben we verschillende meubelpakketten samengesteld.

Door jou als voetballer hierin te ontzorgen, heb jij tijd om je te richten op andere belangrijke zaken binnen je club.

Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen