Begin met samenstellen

Diplomaten

Meubelverhuur

Meubels huren voor diplomaten

Verhuis je als diplomaat tijdelijk of voor een langere periode naar Nederland? Dan heb je het vaak al druk genoeg met de internationale uitdagingen waarvoor je komt. Het zou daarom fijn zijn dat je na aankomst gelijk vanuit een fijn, nieuw thuis kunt beginnen aan je werkzaamheden. Zonder nog na te hoeven denken over de inrichting van je huis. 

Een gemeubileerd huis zou dus perfect zijn. Maar met een schaars aanbod aan gemeubileerde huurwoningen in Nederland, wordt de zoektocht voor zo’n fijn thuis toch moeilijker. Plan B zou kunnen zijn dat je toch een kale woning huurt en tijdelijk meubilair koopt. Maar ook dat kost tijd om uit te zoeken, want je komt alsnog te zitten met de verhuizing en inrichting van de woning. Daarnaast is het kopen van tijdelijk meubilair een vrij dure en niet duurzame optie. De oplossing? Het huren van meubilair voor je woning.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten:

Inrichting van A tot Z

Wanneer je kiest voor het huren van meubels, kies je voor gemak, lage tarieven en complete ontzorging op het gebied van interieur. Als je kiest voor de juiste partner natuurlijk. De snelheid, efficiëntie en flexibiliteit van het proces is voor jou als diplomaat belangrijk. Vooral een flexibel huurcontract is een must. 

Dat begrijpen wij bij Moving-In. Een van de belangrijkste diensten die we voor jou als diplomaat dan ook aanbieden is onze speciale diplomatenclausule. Wanneer je Nederland eerder verlaat dan gepland, kun je hier kosteloos en zonder problemen gebruik van maken. Flexibel toch?

Tal van mogelijkheden

Daarnaast zorgen we ervoor dat je je thuis voelt van moment van aankomst tot moment van vertrek. Al je wensen wat betreft het interieur worden van A tot Z vertaald in een comfortabele, stijlvolle en duurzame oplossing op het gebied van woninginrichting. Door ons volledige assortiment aan woonartikelen zul je verrast worden door de mogelijkheden die er zijn.

In het gehele proces van aanvraag tot uitvoering heb jij contact met één contactpersoon, die al het werk uit jouw handen neemt. Natuurlijk zijn we tijdens je verblijf ook altijd bereikbaar, zodat jij je welkom voelt in Nederland en snel aan de slag kunt met je werkzaamheden.

Hoe Moving-In jou kan helpen

Met 10 jaar ervaring in meubelverhuur, hebben wij onszelf al vaker bewezen als geschikte partner voor het ontzorgen van ambassades, ambtenaren en sjeiks. Door onze ervaring weten we dat je veel waarde hecht aan een goede styling van een compleet interieur en een flexibele service.

Daarom hebben wij speciaal voor jou als diplomaat verschillende meubelpakketten samengesteld. Deze zijn gemaakt op basis van de wensen en behoeften van voorgaande klanten en onze professionele ervaringen. De meubelpakketten variëren van een basis inboedel tot aan een volledig ingerichte en gestylede woning waarvoor je zelf niks meer hoeft aan te schaffen. Bekijk de verschillende pakketten hier, of laat je adviseren door één van onze experts.  

Heb je toch andere wensen en behoeften rondom je interieur? Geen probleem. In onze ontwerptool kun je alle items apart selecteren voor jouw nieuwe woning. Mocht je toch eigen meubilair vanuit je land van herkomst willen laten verschepen, maar duurt dit te lang? Ook daar bieden wij oplossingen voor. Laat je ontzorgen door Moving-In.

Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen