Begin met samenstellen

Waarom meubels huren?

Waarom huren een goede oplossing is

Redenen om te kiezen voor het huren van je interieur

Duurzaamheid. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Uit onderzoek is gebleken dat 68% van de Nederlanders het regelmatig met vrienden of familie over duurzaamheid heeft. Voor 78% van de Nederlandse consumenten geldt dat zij zich tijdens een aankoop in zekere mate laten beïnvloeden door de duurzaamheid van producten of diensten.

En dat merken we. Steeds meer mensen zien in dat het huren van meubels een voordelige, maar ook duurzame optie is in vergelijking met het kopen van een nieuwe woninginrichting. Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan hieronder de verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor het huren van meubels.

Te veel redenen om op te noemen

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: het huren van meubels heeft ontzettend veel voordelen. Of je nu als projectontwikkelaar verschillende ruimtes moet inrichten, of dat je als makelaar voor de verkoop van een huis op zoek bent naar een tijdelijke inrichting. Wat je project ook is, laat je ontzorgen en kies voor het huren van meubels!

Meubels huren is...

1. Duurzaam

Wanneer je kiest voor het huren van je interieur, kies je voor duurzaamheid. De meubels die wij bij Moving-In leveren, zijn circulair. Dat betekent dat ze worden hergebruikt, goed worden onderhouden en zelfs gerecycled kunnen worden. Zo kunnen ze voor meerdere inboedels worden ingezet.

Is het meubilair toch aan het einde van hun termijn voor een wooninrichting, dan doneren wij de meubels aan een goed doel, de MeubelBank Twente.

Onze grootste duurzame ambitie is om wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair in te richten. Met zo min mogelijk belasting op het klimaat. Wil je weten hoe we dat doen? Lees het op onze impact pagina.

2. Gemakkelijk

Laat je ontzorgen. Het huren van meubels gaat namelijk ontzettend gemakkelijk. Je neemt contact op, je geeft je wensen en behoeften door tijdens een kennismakingsgesprek of via de configurator op onze website, gaat akkoord met de offerte en het contract en de rest regelen wij voor je!

Geen zorgen rondom levertijden, het contact met verschillende partners of het verhuizen van alle spullen. Ook als je contract afloopt komen wij de meubels gewoon weer demonteren en ophalen. Goede communicatie en deskundigheid staat bij ons bovenaan en daarin zijn wij bereid om altijd dat stapje extra te zetten om jou te kunnen ontzorgen in dit proces. Bekijk onze volledige werkwijze via deze link.

3. Flexibel

Bij Moving-In bieden we flexibele huurcontracten, voor alle huurperiodes en afgestemd op jouw behoeften. Van 1 dag tot onbepaalde tijd. Het huurcontract heeft altijd 1 maand opzegtermijn.

Dus wil je een tijdelijk interieur huren omdat je eigen inboedel verscheept wordt, of omdat je maar tijdelijk in Nederland woont als expat of diplomaat? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een flexibele oplossing. Kies voor het huren van meubels.

4. Snel

Misschien heb je in een woonwinkel prachtige meubels gezien. Maar bij het bestellen kom je erachter dat er maar liefst een levertijd van 9 maanden op zit!

Als je meubels huurt bij Moving-In hoef je je over levertijden geen zorgen te maken. Door ons grote assortiment wat we in eigen voorraad hebben, kunnen we jouw inboedel erg snel leveren. Wist je bijvoorbeeld dat wij volledige inboedels voor maar liefst 200 woningen op voorraad hebben?

5. Scherp geprijsd

Een volledige inboedel aanschaffen, daar kan een aardig prijskaartje aan hangen. Kijk maar eens naar dit rekenvoorbeeld .

Wanneer je kiest voor het huren van je inboedel, betaal je een scherpe prijs per maand. Voor elk budget bieden wij bij Moving-In meubelpakketten of interieuren die je zelf kunt samenstellen. Bekijk het zelf en begin met samenstellen.

6. Persoonlijk

Bij Moving-In houden we van een persoonlijke aanpak en service. Zo heb je gedurende het gehele proces één contactpersoon die al jouw vragen, wensen en behoeften kan beantwoorden.

Daarnaast kun je bij ons je eigen interieurstijl kiezen. Kies bijvoorbeeld voor onze 'urban chique', 'back to nature' of 'modern living' stijl.

Wat je ook kiest, onze stylistes gaan voor je aan de slag om een zo persoonlijk mogelijk plan te maken voor jouw interieur. Ben jij je interieur na twee jaar bijvoorbeeld weer zat? Dan kun je gemakkelijk een andere stijl kiezen.

7. Alles in 1

Tijdens het kopen van een volledige inboedel besteed je veel tijd aan de vraag “wat moet ik eigenlijk allemaal aanschaffen”? Bij het huren van meubels wordt dit je veel makkelijker gemaakt.

Door onze jarenlange ervaring met verschillende typen klanten weten we precies wat je behoeftes zijn. We bieden je daarom een compleet assortiment aan waaruit jij kan kiezen wat je wel en niet wilt, of nodig hebt.

Ben je ook op zoek naar aanvullende diensten, zoals het leggen van een vloer, het sauzen van wanden of het aansluiten van je internet- en tv-verbinding? Daar kunnen we je ook mee helpen. Vraag onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

Voor wie is meubelverhuur geschikt

Voor verschillende projecten of doeleinden kun je kiezen voor het huren van meubels. Lees meer over onze diensten op de onderstaande pagina’s, of neem voor meer vragen contact met ons op.

Projecten waar wij trots op zijn

  • ERA Contour

    Vanuit ERA Contour hebben we op het project De Rivierenbuurt een fijne samenwerking met Moving-In. Ze zijn goed te bereiken, pakken zaken direct op en inrichting van de woning is super!

  • Oudendal Groep

    Wij zijn erg tevreden over de service en producten die Moving-In levert. De communicatie en planning verloopt soepel, waardoor je volledig ontzorgt wordt. En erg belangrijk; het eindresultaat mag er altijd zijn!

  • Hemubo

    Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Ook erg leuk om te lezen dat jullie hiernaast nog met de MeubelBank werken. Wij vonden het prettig dat jullie erg flexibel waren en heel begripvol in vele situaties. Als er in een ander project weer hulp nodig is zullen wij zeker aan jullie denken!

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen