Begin met samenstellen

Studentenhuisvesting

Projectinrichting

Meubels huren voor studentenhuisvesting

Het aantal studenten in Nederland groeit al enkele jaren stug door. Vooral veel internationale studenten zijn, wanneer ze naar Nederland komen, druk op zoek naar een kamer. In september ontstaat er al snel een piekdrukte voor verhuurders en worden er steeds meer aanbestedingen en opdrachten uitgezet om studentenwoningen te ontwikkelen. 

In zo’n piek als september kom jij als studentenhuisvester of projectontwikkelaar al snel om in het regelwerk. Het is namelijk uit onderzoek gebleken dat maar liefst 78% van de internationale studenten die naar Nederland komen een gemeubileerde kamer huurt. Dat moet natuurlijk wel gefaciliteerd worden. De oplossing? Het huren van meubels voor studentenhuisvesting.

Bekijk onze werkwijze

Een volledig, circulair interieur voor studenten

Door de constante groei van studentenaantallen en de veranderende kijk van studenten op verschillende maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid, verwachten we dat er een verschuiving zal plaatsvinden in de manier van het consumeren van studenten. 
Hierbij verwachten we dat zij steeds vaker de voorkeur zullen geven aan circulaire huurproducten voor meer flexibiliteit, gemak en om duurzame initiatieven te steunen. Wat sluit daar beter op aan dan het huren van circulair meubilair voor hun studentenkamers? 

Waarom?

Meubels huren voor studentenhuisvesting is niet alleen ideaal om te voldoen aan de vraag van de studenten. Het scheelt jou als studentenhuisvester of projectontwikkelaar ook nog eens veel tijd en werk. Wanneer je kiest voor het huren van een inboedel speciaal voor studenten, hoef je je namelijk geen zorgen te maken over het transporteren, inrichten, monteren en onderhouden van de meubels. Dat doen wij allemaal voor je. Ook de verantwoordelijkheid van het op den duur vervangen van de meubels door intensief gebruik ligt niet bij jou.

Kies voor ons

Bij Moving-In begrijpen we dat het belangrijk is om aan de grote vraag van de groeiende groep studenten te voldoen. Voor elk type studentenwoning hebben we daarom verschillende meubelpakketten samengesteld. Bijvoorbeeld voor containerwoningen, die steeds vaker worden ingezet als studentenhuisvesting. Deze pakketten bevatten verschillende opties aan meubilair, maar ook bieden we verschillende extra’s aan als linnen-, keuken- en andere keuzepakketten. Op deze manier bieden we studenten een zo volledig mogelijke woning. 

Daarnaast bieden we altijd flexibele oplossingen. Ons meubilair is van hoge kwaliteit en geproduceerd om intensief gebruik te doorstaan. Daarmee is het dus ook bestand tegen één (of meerdere) studentenfeestje(s). Gaat er wel iets stuk? Geeft niet. We lossen het graag voor jou en de student op.

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

  • De Veste
  • De Veste
  • Universiteit Twente
  • De Veste
  • Welbions
  • Universiteit Twente
  • Universiteit Twente

Hoe Moving-In jou kan helpen

Als ervaren partner in de meubelverhuur sector kunnen we je van alles voorzien. Van verhuizen tot inrichten en meer. Hebben de muren een likje verf nodig? Geen probleem. Kunnen de kamers nieuwe raambekleding gebruiken? Ook dat kunnen we regelen. Door onze flexibiliteit en grote voorraad in eigen beheer kunnen we daarnaast ook razendsnel leveren op het moment dat dit nodig is. Onze huurtarieven zijn scherp geprijsd en onze huurperiodes flexibel. 

Benieuwd naar wat wij nog meer voor je project kunnen betekenen? We bespreken graag je wensen onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen