Begin met samenstellen

Verkoopmakelaars

Meubelverhuur

Meubels huren voor verkoopstyling

Als verkoopmakelaar is het erg belangrijk om potentiële kopers een goede eerste indruk van de woning te geven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het creëren van een aantrekkelijke en sfeervolle leefruimte, waardoor de potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden van de woning krijgen. Meubels spelen hierin een grote rol. 

Maar je wilt niet voor elke woning die je als verkoopmakelaar verkoopt een passende set meubels aanschaffen, verhuizen en op te hoeven slaan na de verkoop. Dat kost namelijk veel geld en is logistiek ook een nachtmerrie. De oplossing? Het huren van meubels voor verkoopstyling.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten:

  • Van Wessel Vastgoed
  • Park Lane
  • The Hague Real Estate
  • Particulier
  • Particulier
  • Amsterdam

Meubels voor een onweerstaanbaar thuisgevoel

Meubels spelen een grote rol in elk interieur, omdat zij de ruimte kunnen aankleden en de potentie van de woning benadrukken. Elke ruimte is anders, dus wil je voor het verkopen van een huis een veelzijdig, compleet en aantrekkelijk interieur creëren dat past bij de doelgroep die je wilt bereiken. Dat vraagt om verschillende meubels en stijlen per woning én een doordachte indeling die de sterke punten van de woning benadrukt en de eventuele zwakke punten verbloemt. 

Wanneer je kiest voor het huren van meubels heb je niet alleen de keuze uit een ruim assortiment van verschillende meubels in verschillende stijlen, ook kun je de woning door een stylist laten stylen. Bij Moving-In zullen onze stylisten de wensen van jouw doelgroep vertalen in een uniek design wat de woning laat stralen en de potentiële kopers een thuisgevoel geeft dat ze niet kunnen weerstaan.

Moving-In stylet, verhuist en monteert alle meubels voor jouw modelwoning. Zelf hoef je dus niks te doen! Is de woning verkocht? Dan komen we de gehuurde inboedel gewoon weer ophalen. Met onze flexibele huurperiodes wordt dit snel en efficiënt geregeld.

Hoe Moving-In jou kan helpen

Laat je ontzorgen en bespaar ook nog eens geld met het huren van meubels voor een flexibele periode. Met onze jarenlange ervaring weten we bij Moving-In precies wat potentiële kopers zoeken in een huis en spelen we hier op in met een uniek samengesteld interieur. 

Ook helpen we je graag met sauswerk, het leggen van een vloer, raambekleding en meer. Alles wat er nodig is voor het presenteren van een prachtige woning. Zelfs met de online presentatie van je woning kunnen we je helpen. Zo verzorgen we professionele fotopresentaties die je online én offline kunt gebruiken voor de verkoop van je woning. 

Bekijk onze werkwijze voor meer informatie, of neem contact op met één van onze medewerkers om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen