Begin met samenstellen

Onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Van kennismaking tot oplevering en verder

Bij Moving-In zetten we ons elke dag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en aan hun wensen en behoeften te voldoen. Benieuwd hoe we dat doen? Hieronder leggen we uit hoe ons proces verloopt, van kennismaking tot oplevering.

Werkwijze

Stap 1: Het eerste contact en een fijn kennismakingsgesprek

Wanneer je contact met ons opneemt of een offerte hebt aangevraagd via onze website, zul je te woord worden gestaan door één van onze vriendelijke projectmedewerkers. In een persoonlijk gesprek brengen we al jouw wensen en behoeften goed in kaart.

We bespreken samen alle opties en willen graag weten hoe we jou het beste kunnen ontzorgen. Ook wordt een eventuele gratis woningopname gepland, wanneer dit van toepassing is op jouw project.

 

Stap 2: De offerte en het contract

Wanneer we al jouw wensen en behoeften helder voor ogen hebben, stellen we een offerte voor je op. Wij bieden interieurs voor elk budget, dus afhankelijk van jouw wensen, passen we de inhoud en offerteprijs voor je aan.

Wanneer je akkoord gaat, stellen we een flexibel huurcontract voor je op. We bieden meubelverhuur aan voor alle huurperiodes, van 1 dag tot onbepaalde tijd . Het huurcontract heeft altijd 1 maand opzegtermijn. Wil je het contract eerder opzeggen dan dat het afloopt? In overleg is er veel mogelijk, dus houd vooral contact met jouw aangewezen contactpersoon.

 

Stap 3: Wij gaan voor je aan de slag

Het contract is getekend, dus wij gaan voor je aan de slag! Onder andere de planning en logistieke werkzaamheden worden door onze projectmanagers uitgetekend en door onze magazijnmedewerkers worden alle meubels voorbereid en klaargezet. Omdat wij alle meubels in eigen voorraad hebben, kunnen we dit snel regelen.

Stap 4: We MOVE

En dan is het tijd voor de grote verhuizing! Onze movers staan op de afgesproken tijd bij jou op de stoep, om alles zo snel en zo goed mogelijk te monteren en installeren.

Variërend per project en vraagstuk, kunnen we je verschillende extra diensten aanbieden voor het inrichten van je woning. Denk bijvoorbeeld aan stoffering. Hieronder valt onder andere het leggen van een nieuwe vloer, het sausen van de wanden en het monteren van raambekleding. We kunnen je zelfs helpen met het installeren van je televisie en internet verbinding. Vraag je projectmedewerker naar de verschillende mogelijkheden.

Stap 5: De oplevering en evaluatie

Wanneer we klaar zijn en het huis er als een prachtig nieuw thuis uitziet, wordt het opgeleverd. Eén dag na de plaatsing en oplevering bellen we je altijd nog even om alles te evalueren. Dit om te zorgen dat jij 100% tevreden bent over het werk wat wij hebben geleverd.

Stap 6: Service en garantieperiode

Natuurlijk staan we ook nog na de oplevering van je huis voor je klaar. Zolang het contract loopt, behoud jij dezelfde contactpersoon bij wie je altijd terecht kan met vragen of opmerkingen. Ook is de garantieperiode van dezelfde looptijd als het huurcontract. Dus is er iets kapot, of moet er wat vervangen worden? Dan regelen we dat voor je.

Wil je aan het einde van je huurcontract de meubels graag nog even houden? Dan kun je je huurcontact verlengen of de meubels overkopen. Als je kiest voor het verlengen van je contract, is de verlengingsperiode per maand opzegbaar, dus blijf je flexibel.

Ook is het vanaf het begin al mogelijk om de keuze te maken om het interieur aan te schaffen in plaats van te huren. Neem voor meer informatie over het kopen of huren van onze meubels contact op met ons team.

De 10 garanties van Moving-In

Moving-In ontzorgt. En om dat te garanderen, hebben we 10 garanties opgesteld, waar we ons altijd aan zullen houden.

  • Beste kwaliteit en snelle service
  • Scherpe tarieven
  • Stijlvolle interieurs
  • Snelle leveringen
  • Ruim assortiment
  • Een interieur voor elk budget
  • Flexibele huurperiodes
  • All-in tarief
  • Betrouwbare, ervaren partner
  • 100% tevredenheidsgarantie

Ook streven we er bij elk project en elke dienst naar om impact te maken. Zo maken we bijvoorbeeld impact door de levensduur van onze producten en onderdelen te verlengen. We zijn hard bezig om ervoor te zorgen dat al onze meubels minimaal 10% langer meegaan voor 2027. En dat is nog lang niet alles. Bekijk onze impact pagina en kom erachter hoe wij nog meer impact maken.

 

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Ook wanneer jouw doelgroep niet specifiek genoemd wordt op onze website, kunnen we je vast ergens mee helpen.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen