Begin met samenstellen

Projectinrichting

Projecten

Projectinrichting Moving-In

Morgen 200 huizen inrichten? Overmorgen een blije bewoner

Bij de inrichting van grote projecten als appartementencomplexen of recreatiewoningen komt veel kijken. Zo heb je als aannemer of woningcorporatie vaak te maken met meerdere contactpersonen voor de verschillende diensten die uitgevoerd moeten worden. Ook de kosten van deze verschillende partijen lopen snel uiteen en een planning is vaak lastig om op elkaar af te stemmen. Bovendien kan het zijn dat de opvolging van klachten of een terugkoppeling uitblijft.

De perfecte oplossing? Meubels huren van een betrouwbare partner die alle aspecten van grote projecten kent en vertrouwd is met het inrichten van meerdere woningen. Waardoor jij je kunt focussen op andere zaken. Bij Moving-In bieden we dé oplossing voor elk vraagstuk op het gebied van projectinrichting en meubelverhuur.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

 • Oudendal Groep
 • Universiteit Twente
 • Grand Stay Amsterdam
 • Havensteder
 • Liffin
 • Havensteder

We care, we provide, we move

Compleet ontzorgen. Dat is waar wij voor staan en wat wij beloven. Bij Moving-In verzorgen wij projectinrichting van A tot Z door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland. Met A tot Z, bedoelen we ook écht van A tot Z.

Waar het eigenlijk op neerkomt? Geen zorgen meer over opslag, transport, levertijden, interieurstyling, verzekeringen en service. We kunnen alles voor je regelen. Meubels, stoffering, vloeren, schilderwerk, raambekleding en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook televisie en internet van Vodafone Ziggo mogen we natuurlijk niet vergeten. 

Moving-In ontzorgt, adviseert en verzorgt. Daarbij maken wij met deze werkwijze ook nog eens veel impact. Meer weten over wat we allemaal voor jou en je project kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Review

 • Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog.

  Portaal

 • Goede service en vriendelijk personeel!

  Dura Vermeer

 • De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-In van harte aan!

  Havensteder

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen