Begin met samenstellen
Team

Het team van Moving-In

Het team van Moving-In bestaat uit creatieve, vlotte en hardwerkende professionals. Van onze kantoormedewerkers, movers (meubelbezorgers), teamleiders, stylistes, magazijn- en facilitaire medewerkers tot ons marketingteam en onze IT-specialisten. Samen streven we ernaar om te groeien en te blijven verbeteren. We vinden het belangrijk om elke bewoner een thuisgevoel te geven en hechten veel waarde aan communicatie en deskundigheid.

Ons team heeft ervaring, kennis van zaken en we zullen er alles aan doen om dat stapje extra voor je te zetten. We denken met je mee en vertalen jouw wensen in een passende oplossing voor elk project en voor elk budget. 

Leer ons kennen!

Bekijk de vacatures

Behind the scenes

Filter:
 • 49Iedereen
 • Movers
 • Office
 • Warehouse
Project Assistent 

Natalia

Relatiebeheer 

Mila

Hoofd Financiële Administratie 

Robbie

Projectmanager 

Sibren

Facilitair Manager 

Wynona

Mover 

Rowdy

Facilitair Medewerker 

Lorraine

Executive Assistant 

Zilpa

In-House Designer 

Augiaz

Teamleider 

Wesley

Teamleider 

Dennis

Magazijnmedewerker 

Leon

Projectleider 

Sarah

Teamleider 

Josias

Teamleider 

Taner

Mover 

Alex

Styliste 

Vanessa

Mover 

Duncan

Facilitair Medewerker 

Chayenne

Facilitair Medewerker 

Eva

Projectleider 

Bart

Mover 

Luc

Projectleider 

Steff

Mover 

Jason

Mover 

Gideon

ICT Specialist 

Jamie

Magazijnmedewerker 

Piet

Mover 

Juan

Mover 

Levi

Teamleider 

Genaro

Intern Marketing 

Sofie

Magazijnmedewerker 

Wim

Intern finance 

Thijmen

Projectleider 

Maxim

Content Marketeer 

Malou

Senior Developer 

Dimitri

Mover 

Moreno

Marketing afstudeerder 

Demi

HR - Specialist 

Besna

Mover 

Giovani

Mover 

Martin

Styliste 

Lorena

HR - Medewerker / Afstudeerder 

Hiba

Projectleider 

Mylène

Projectleider 

Rebecca

Magazijnchef 

Rick

CEO 

Ruben

Marketing Manager 

Evelien

Mover 

Jayden

Bekijk wat onze medewerkers over ons zeggen

 • Martin, Mover

  Ik vind de omgang bij Moving-In erg prettig. Deze is altijd persoonlijke en er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Er wordt altijd naar je geluisterd. Ik vind het ook mooi om deel uit te maken van dit jonge en groeiende bedrijf.

 • Eva, Facilitair medewerker

  Qua werk vind ik het leukste om de bestellingen bij elkaar te pakken. Maar het team bij Moving-In is ook fantastisch! We zijn een jong team, waar ik één van de oudsten ben, maar ik voel me hier helemaal thuis. Iedereen is gezellig en gemoedelijk en altijd in voor een praatje. Er wordt ook goed rekening met iedereen gehouden. De waarden van Moving-In zijn ook ontzettend mooi, zoals duurzaamheid.

 • Rebecca, Projectleider

  Ik ben projectleider bij Moving-In. Wat ik precies doe? Kort samengevat: ik regel projecten van A tot Z. Mijn doel is om de wensen van de klant te vertalen naar een succesvol eindresultaat. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het maken van de planning. Ik plan de Movers in bij diverse projecten en hierbij monitor ik onze agenda grondig. Wat ik nog meer doe? Mijn collega's inmaken met basketbal en volleyballen.

 • Augiaz, In-House Designer

  Het leukste vind ik dat ik de mogelijkheid krijg om out of the box te denken. Niets is te gek. Alles is mogelijk. De wereld ligt aan onze voeten. Ik kan gewoon zeggen: we gaan het helemaal anders doen. Die vrijheid is heel tof. Tenslotte vind ik het heel leuk dat mijn functie zo breed en divers is, net zoals ik zelf ben, toch haha.

 • Wesley, Teamleider

  4 dagen in de week heb ik het geluk om te mogen werken als teamleider en samen met het team woningen en gemeenschappen in te richten. Daarnaast neem ik deel aan het "missiegedreven team". Met dit team hopen we alle medewerkers van Moving-In bewust te maken van de missie en te laten inzien hoe we hier allemaal aan kunnen bijdragen.

 • Malou, Content marketeer

  Mijn functie bij Moving-In is Content Marketeer! De naam zegt het eigenlijk al, ik ben verantwoordelijk voor alle content. Moving-In heeft een superleuk en gezellig team. Het is een familiebedrijf en dat merk je gelijk. Vanaf het het eerste moment voelde ik me direct welkom. Daarnaast krijg ik ontzettend veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en dat maakt Moving-In voor mij een hele fijne plek.

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen we je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Begin met samenstellen