Begin met samenstellen

Expats

Meubelverhuur

Meubels huren voor expats

Een verhuizing kan voor jou als expat een uitdagende en stressvolle ervaring zijn. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden, zoals het verkrijgen van een IND-werkvergunning, een BSN-nummer en werkcontracten. En daarbovenop komt nog het vinden van een geschikte woning, het bepalen van de duur van het huurcontract en het regelen van meubilair voor in je woning. 

Misschien laat je je inboedel vanuit je vorige huis wel verschepen, of bestel je nieuw meubilair. Hoe dan ook, hier zitten vaak hoge kosten en lange levertijden aan verbonden. Niet ideaal wanneer je snel wilt verhuizen. De oplossing? Het huren van meubels voor je woning.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten:

  • Groningen
  • Den Haag
  • Best Villa
  • Delft
  • Park Lane

Laat je ontzorgen

Of je nou tijdelijk of voor een langere tijd verhuist naar Nederland, je wilt je graag thuis voelen. Je wilt van alle gemakken voorzien zijn en niets hoeven te missen. Wanneer je kiest voor het huren van meubels bij een ervaren partner, weet je zeker dat je woning aan deze eisen zal voldoen en een plek zal zijn waar jij je thuis voelt. Je kunt de volledige inrichting van je woning uit handen geven, zodat jij totaal ontzorgd wordt en in alle rust kan wennen aan je nieuwe omgeving. 

Geen hoge kosten die komen kijken bij het aanschaffen van nieuwe meubelen, of het verhuizen van je oude inboedel, maar flexibele huurcontracten tegen een scherpe prijs. Geen gedoe met inhuizen, uithuizen, installeren, monteren en stylen van je nieuwe inboedel, maar je hierin compleet laten ontzorgen. En één contactpersoon die ervoor zorgt dat jouw thuisgevoel wordt doorvertaald in een comfortabele, stijlvolle en duurzame wooninrichting. 

Moving-In begrijpt dit en verhuurt al 10 jaar lang hoogwaardig meubilair zonder zorgen, met impact. Wij maken van jouw huis een thuis, zodat jij je kunt focussen op je werkzaamheden gedurende je verblijf in Nederland.

Hoe Moving-In jou kan helpen

Speciaal voor jou als expat hebben wij verschillende meubelpakketten samengesteld waar jij uit kunt kiezen. Met onze premium meubelstijlen wordt je woning tot in de puntjes ingericht wanneer je in Nederland aankomt. We zijn flexibel, hebben door onze eigen uitgebreide voorraad geen lange levertijden en kunnen snel schakelen. Ook denken we graag met je mee en komen we samen tot passende oplossingen.

Ons team staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt. Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk: je kiest het meubilair dat je nodig hebt, bepaalt de huurperiode en wij regelen de rest voor je. Ons doel is dat jij volledig ontzorgd wordt en het gevoel hebt dat alles perfect is geregeld. We care, we move, we provide.

Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen