Begin met samenstellen

Verscheping

Meubelverhuur

Meubels huren voor een overbruggingsperiode

Verhuis je vanuit het buitenland naar Nederland of van Nederland naar het buitenland? Dan kan het zijn dat je de inboedel uit je vorige huis laat verschepen. Een fijne oplossing voor als je bijvoorbeeld een grote afstand moet afleggen en een verhuiswagen niet haalbaar is, of het laten overvliegen van je spullen te duur is. Verscheping heeft echter wel een nadeel. Het duurt vaak 8 tot 12 weken voordat je inboedel aankomt. In de tussentijd kom je dus in een leeg huis te zitten. 

Sommige mensen zullen die tijd overbruggen door in een hotel te slapen, maar dit is niet alleen erg prijzig, het zal ook nooit voelen als thuis. Terwijl je je juist zo snel mogelijk thuis wil voelen op je nieuwe plek. De oplossing? Het huren van meubels voor de overbruggingsperiode waarin je eigen meubels verscheept worden.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten:

  • Park Lane
  • Vast Wonen
  • Doezastraat
  • Particulier
  • Amstelveen

Een flexibele, tijdelijke oplossing

Geen geld uitgeven aan dure hotels of het kopen van een tijdelijk interieur. Niet tijdelijk bij je familie hoeven te wonen. Wanneer je kiest voor het huren van meubels voor de periode dat je eigen inboedel verscheept wordt, wil je het liefst voor een scherpe prijs je al echt thuis kunnen voelen in je nieuwe huis. Daarnaast moet het huurcontract erg flexibel zijn, vanwege de mogelijk veranderende aankomsttijden van je inboedel.

Bij Moving-In begrijpen we deze wensen en behoeften. We zorgen voor een zachte landing en laten je écht thuiskomen. Vanaf de dag van aankomst is jouw huis compleet voorzien van kwaliteitsmeubelen in de door jouw gekozen stijl. De inrichting is inclusief bedden- en linnengoed, servies, keukenapparatuur, huishoudelijke apparaten en zelfs een op maat gemaakt decoratiepakket. Je hoeft alleen jezelf en je persoonlijke items mee te nemen naar je nieuwe huis. 

Nooit teveel betalen

Door onze grote eigen voorraad en snelle levertijden kunnen we erg flexibel zijn en zetten we graag dat stapje extra voor je. Komen je containers eerder aan dan gedacht? Dan zorgen wij ervoor dat we om 07:00 uur bij je op de stoep staan, om je tijdelijke interieur op te halen. Zo is je eigen inboedel binnen een paar uur uitgeladen en hoef je geen enkele dag ergens anders te slapen. 

Duurt het juist langer en hebben je spullen vertraging? Ook dat is geen probleem. We zijn ons ervan bewust dat het vooraf vaststellen van een huurperiode lastig is bij een verscheping. Maar maak je geen zorgen, bij Moving-In is het mogelijk om je contract wekelijks te verlengen. Zo ben je flexibel in het huren van je interieur en betaal je nooit teveel. 

Hoe Moving-In jou kan helpen

Moving-In ontzorgt al 10 jaar van A tot Z, van Groningen tot aan Zeeland. Daarbij houden we altijd onze 10 garanties aan en maken we met elk project impact. We kunnen je woning volledig inrichten. Van het leveren, monteren en stylen tot het weer ophalen van de inboedel. 

Speciaal voor een tijdelijke woninginrichting hebben we een aantal meubelpakketten samengesteld. Met een paar simpele klikken kun jij een complete offerte op maat aanvragen, met een stijl die bij jou past. Wil je geen standaard pakket? Dan kun je ook zelf een pakket samenstellen met de items waarvan jij vindt dat je ze nodig hebt om comfortabel de overbruggingsperiode door te komen. Alles voor een ultiem thuisgevoel, zelfs als je eigen meubels nog onderweg zijn. 

Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen