Begin met samenstellen

Recreatiewoningen

Projectinrichting

Projectinrichting voor recreatiewoningen

Als beheerder van één of meerdere recreatiewoningen wil je graag dat je gasten gemak, comfort en een warm thuis ervaren tijdens hun verblijf. Dat betekent: een volledig ingerichte recreatiewoning, afgestemd op de behoeftes van de gast. Denk aan een comfortabele zithoek, een keuken vol handige keukenapparaten en een huiselijke look en feel. 

Recreatiewoningen worden echter vaak intensief gebruikt worden door wisselende groepen mensen, wat vraagt om meubilair van hoge kwaliteit dat tegen een stootje moet kunnen. Maar meubels die comfort en stijl uitstralen én tegelijkertijd lang mee gaan zijn over het algemeen lastig te vinden. Wanneer je dit soort meubels wel vindt, zit er vaak een prijskaartje aan. De oplossing? Het huren van meubels voor recreatiewoningen.

Begin met samenstellen

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

  • Vechtdal Wonen
  • Best Villa
  • By Holland
  • Vechtdal Wonen
  • Liffin
  • Ridderkerk

Alles voor het ultieme vakantiegevoel

Wanneer je kiest voor het huren van meubels voor recreatiewoningen, kies je voor een scherp geprijsd interieur van hoge kwaliteit in prachtige stijlen. Deze meubels zijn niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam, bestand tegen intensief gebruik en kunnen makkelijk schoon gehouden worden. Gaat er iets kapot? Of zijn sommige items aan vervanging toe door intensief gebruik? Dan kun je deze gemakkelijk laten vervangen, daar hoef je zelf als beheerder van de recreatiewoningen geen extra budget voor uit te trekken. 

Daarnaast kun je niet alleen meubels huren voor de inrichting van recreatiewoningen, bij de juiste partner kun je zelfs een volledig interieur, van bed tot theelepel huren, Moving-In is die juiste partner. We begrijpen wat gasten die in een recreatiewoning verblijven willen: comfort en een wow-effect, wat bijdraagt aan hun ultieme vakantiegevoel. Laat je door ons ontzorgen en kies voor één van onze interieuren, speciaal samengesteld voor recreatiewoningen, die aan dit gevoel voldoen.

Hoe Moving-In jou kan helpen

Al 10 jaar lang biedt Moving-In projectinrichtingen voor scherpe prijzen met flexibele contracten. Door onze ervaring weten we wat er in een recreatiewoning zoal aanwezig moet zijn. Hierover gaan we graag met je in gesprek. We stellen een op maat gemaakt interieurpakket samen, voor elk budget, die aan jouw wensen én de eisen van je gasten zal voldoen. 

We kunnen snel leveren door onze grote voorraad, die we in eigen beheer hebben. Niet alleen verhuren wij meubels, ook bieden we extra diensten aan, zoals het stofferen van de woningen. Wil je meer weten over wat we voor jouw recreatiewoningen kunnen betekenen? Bekijk onze werkwijze, of neem direct contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen