Begin met samenstellen

Logeer- en rustwoningen

Projectinrichting

MEUBELS HUREN VOOR EEN LOGEERWONING OF RUSTWONING

Verduurzaming, groot onderhoud, of renovatie. Allemaal redenen waarom bewoners tijdelijk niet in hun woning kunnen wonen. Deze aanpassingen in huis zijn vaak niet in één week gerealiseerd. Het kan bijvoorbeeld wel een maand tot een jaar duren… 

Een tijdelijk 'thuis'

Bewoners een tijdelijk ‘thuis’ aanbieden, waar ze voorzien zijn van dezelfde gemakken, kwaliteitsmeubelen en apparatuur als in hun eigen woning. Dat wil je als woningcorporatie, aannemer, bouwbedrijf of woonconsulent graag realiseren. Logeerwoningen en rustwoningen lenen zich hier perfect voor. 

De inrichting van deze woningen is erg belangrijk om een thuisgevoel voor de bewoners te creëren. Maar er zit een heleboel plan- en regelwerk achter om een kale woning om te toveren tot een compleet ingericht huis. Daarnaast zijn lange levertijden, hoge transportkosten en installatiekosten problemen waar je snel tegenaan loopt. Het kan dus een logistieke en financiële nachtmerrie worden, waar menig woningcorporatie, aannemer, bouwbedrijf of woonconsulent niet op zit te wachten. De oplossing? Het huren van meubels voor het inrichten van een logeer- of rustwoning.

Plan een gratis opname

De vele voordelen van het huren van meubels

Wanneer je kiest voor het huren van meubels, word je op verschillende vlakken ontzorgd. Zo word je allereerst enorm veel werk uit handen genomen. Neem bijvoorbeeld de planning en logistiek, plaatsing en montage van de meubels of styling van de woning. Zeg maar dag  tegen de keuzestress die komt kijken bij het bepalen van wat er allemaal in een woning aanwezig moet zijn, of hoe het er uit moet komen te zien. Ook zijn meubels niet het enige waar een goede partner je bij kan helpen. Raambekleding, sauswerk, vloeren leggen en aanvullende diensten als internet en televisie mogen niet vergeten worden.

Voordelen

Daarnaast is het huren van meubels ook nog eens veel voordeliger in verhouding tot het dragen van de zorg voor allerlei andere alternatieven. Denk aan het vervangen van meubels die kapot zijn gegaan tijdens de werkzaamheden. Of de verschillende kosten die komen kijken bij het tijdelijk verhuizen van de eigen meubels van de bewoners. Het huren van meubels daarentegen kan, bij de juiste partner, erg gemakkelijk zijn en hoeft niet veel te kosten. 

Duurzaam

Misschien nog wel het aller belangrijkste: het huren van meubels is duurzaam. Meubels die worden verhuurd voor logeer- en rustwoningen worden afgestemd op het vaak grote verloop van de in- en uitgaande gezinnen of bewoners. De meubels zijn bestand tegen intensief gebruik zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van de meubels. Zo kunnen de meubels makkelijk circulair worden ingezet en hergebruikt worden voor een volgende woning. Na een professionele reinigingsbeurt natuurlijk. Veel duurzamer dan dat ze na gebruik aan de straat worden gezet, of naar de stort worden gebracht.

Benieuwd naar nog meer voordelen van het huren van meubels? Bekijk dan eens deze pagina.

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

  • Omnia Wonen
  • Havensteder
  • Rutges Vernieuwt
  • Havensteder
  • Rutges Vernieuwt
  • Havensteder

Hoe Moving-In jou kan helpen

Wanneer je voordelig, duurzame meubels wilt huren én tijdens dit proces volledig ontzorgd wil worden, zit je bij Moving-In meer dan goed. Speciaal voor woningcorporaties en aannemers hebben wij op maat gemaakte interieurpakketten geselecteerd en samengesteld. Deze passende woninginrichtingen zijn specifiek gericht op het tijdelijk inrichten van logeer-  en rustwoningen. Daarbij houden we ons altijd vast aan onze 10 garanties

Moving-In ontzorgt en biedt je één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor het turn-key opleveren van jouw logeerwoningen en rustwoningen. Daarbij leveren we kwaliteitsmeubilair, bieden we flexibele huurperiodes, kunnen we snelle leveringen garanderen door onze grote, eigen voorraad, zijn we snel en transparant rondom schades en zorgen we altijd voor een 100% servicegarantie. 

Lees meer over onze werkwijze

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen